Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Szibilla #224243 üzenetére

    Dezgamez tesztelte a kamot a manticore-n, felrakott miden álcanövelőt, beleértve az új bounty kipufogót is. Hát olyan volt az a tank, mint egy szellem.
    A 445m az egy olyan határ, hogy azon kívüli tankot nem spotolsz semmiképpen, de ha szellem tankokat kell spotolnod 445m-en belül, elc, manticore meg a társai, akkor kell a nagyon komoly látótáv, mert ezeknek olyan brutálisan jó a kamo értéke. Így se nagyon fogod őket felspotolni 445m-en, jó, ha 380-400m-en belül meglátod őket. Minél jobb a látótávod, annál hamarabb és annál messzebbről.
    A kredit termelő tankjaidnál is érdemes a látótávot (is) növelni, mert a spot és assziszt plusz kreditet és xp-t ad. Ez bármilyen tanknál hasznos, akár egy patriot is tud szép mennyiségű spotot összeszedni.
    Meg van egy olyan szempont is, ha egyedül maradsz egy borzalmas látótávú tankkal, akkor semmi esélyed az ellenféllel szemben. Kiröhögnek és távolról leszednek.
    Sokan hülyeségnek tartják a binoculart nehéz tankra, egészen addig, amíg nem maradnak egyedül egy oldalon aztán rájönnek, hogy milyen jó is lenne. Persze kérdés, hogy ez mennyire gyakran fordul elő, játékstílustól is függ, hogy ki mennyire vigyáz a hp-ra csata közben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák