Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Swinegod #219581 üzenetére

    Lehet hogy te leszarod ha a 60TP-vel repesszel bontogatjátok egymást de én nem. Nekem magasabb igényeim vannak a játékkal kapcsolatban és én ezt a fajta "játékot" nem élvezem.

    Egyébként meg nem értem miért elvárás hogy a hulldown e3-at és sqonc-ot le lehessen bontani ész nélkül. Miért akarjuk büntetni azt ha okosan a tank erősségét kihasználva játszanak velük? Tényleg ilyen alacsonyan van az elvárás a játék színvonalával kapcsolatban?
    Amúgy meg mind a kettő belőhető hull down is, csak tudni kell hol kell lőni őket.

    #219579 hulp01
    Évekkel ezelőtt igaz volt hogy töltöd a goldot és akkor nem kell célozni. Mára viszont annyira agyonpáncélozták a 10-es tankokat hogy a gyenge pontra is prém lőszert kell sokszor tölteni mert simával nem megy be, a nem gyenge pontokon meg nem megy be prém lőszerrel sem. E5 kupoláját például ha simával lövöd akkor 50%-ban pattogsz róla.
    10-es szinten mára úgy van balanszolva a tankok páncélja a prém lőszerhez mint ahogy régen a simához volt. Ma már ugyanúgy gyenge pontot kell lőni vele mint az alap lőszerrel régen. Ezért érzem 10-es szinten nagyobb problémának a HE-t mint a prém lőszert. alacsonyabb szinteken a kis kaliberű ágyúknak gyenge a repesze, azokkal nincs baj, azon a szinten nagyobb probléma a prém lőszer, de ott ritkábban játszok. :)

    #219583 Swinegod
    Mielőtt buffolták akkor meg az volt a baj hogy mindenki mindennel belövi a tornyát az E100-nak és nem volt értelme játszani vele. Továbbra sem értem miért jó neked az ha könnyen be tudod lőni a heavy-k legerősebb pontjait. Miért akarod hogy ennyire könnyű legyen a játék és ennyire ne kelljen gondolkodni? Mi élvezet van abban ha szinte célozni sem kell annyira sok és nagy gyenge pont van a tankokon? Ne akarj már ennyire könnyen nyerni, kelljen már megdolgozni a sikerért és használni a fejedet.

    #219582 notika77
    "A HE elbaszásával hosszú hónapokra még szarabbá teszik a játékot"
    Szerintem meg a jelenlegi meta annyira szar hogy ennél csak jobbá teheti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák