- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Sheep
tag
válasz Djuree #219193 üzenetére
Érdekes hozzáállás. Csak érdekességképp összehasonlítottam egy T8-as prémtankot felszerelések nélkül, alap legénységgel egy bounty cuccokkal, tápos legénységgel rendelkező megfelelőjével. Az áldozat a T-44-100:
A fenti adatok alapján a kifullozott T-44-100-zal sokkal jobb eredményeket érhetsz el a jóval magasabb DPM, a jobb látótáv és a dupla akkora camo miatt. A több sebzés/spot magasabb bevételt és sokkal jobb játékélményt jelent. Megéri-e a 3 milliót a fejlesztett felszerelés? Nyilvánvaló a válasz: egyértelműen igen. A jobb hatékonyság miatt visszafarmolod a befektetett összeget elég hamar.
Nyilván ez sarkítás, mert prémtankban általában sokskilles legénység/leányság ül, de így jobban látszik, hogy mennyire fontos a fejlesztés minden téren. -
Swinegod
őstag
válasz Black_Sheep #219202 üzenetére
Bourrasque-al nekem kb egy tárral kevesebb sebzésem van mikor nem használok benne kaját, az a +5% gun handling és látótáv ég és föld
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
szbalogh
addikt
válasz aginor #219199 üzenetére
A venti 5% legénységi képzettséget ad, ami nem egyenlő 5% töltésgyorsítással. (Ha jól emlékszem csak 2,5%).
Egyébként ezt ne úgy nézzétek, hogy csak 2,5 vagy 5%!!!! Ez dönti el, hogy Te fogod kapni a pl a szpot sebzést vagy a melletted levő ugyan olyan tank, akinek heljesztett bond távcsöve van és mondjuk sima venti az első slotban? Ez pedig XP-ben, illetve kreditben mérhető.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
válasz peterson79 #219197 üzenetére
nyilván ha veszek egy tankot az stock lesz egy darabig. vagy te egyből fullosan veszed? jó neked....felszerelést meg nem rakok rá csak ha megtetszik, mivel ingyen le se lehet utána venni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
válasz Black_Sheep #219202 üzenetére
És akkor csinálj egy olyan összehasonlítást is, amiben az egyedüli különbség a normál venti első helyen és a +2,5%-os venti a második helyen. Mondjuk legyen az első helyen helyette a rotation mechanism. És pótkaja nélkül, mert az sem jellemző a f2p játékosoknál. Úgy azért már messze nem lesz ekkora a különbség. És ennek függvényében kérdéses, hogy megéri-e a 3 millát.
Én most, amíg van egy kis prémiumom meg hajtom a tetves arty küldetést, használok pótkaját. Hát a végeredménynél sírhatnékom van. Ha kilőnek, akkor minimum -30k, de a -50 se ritka, ha nem lőnek ki, akkor azért lehet pluszos kört menni, de max. 10-20k. Ez normál accounttal még durvábban nézne ki. -
szbalogh
addikt
válasz Djuree #219206 üzenetére
Ez egy 22-es csapda Ha nincs felszerelve szívni fogsz és nem is fog tetsezni. Ebből következik, hogy egyik tankra se tettél még semmi felszerelést?
hulp01: szerintem meg a venti alapból hülyeség Max artira jó, amire mást amúgy se lehet már rakni vagy ha épp szpotolós küldetést kell csinálni és maxolni a látótávot. Soha egyébként nem használok ventit. Egy módosított elrendezés hozzá képest annyi bónuszt ad, hogy butaság nem nasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz szbalogh #219208 üzenetére
dehogynem, van mindegyiken. ill. most alig van mert eladtam a fekete piac miatt, most csak azokon van amiket húzok meg a 8-as premeken.
tizesekről levettem azokkal úgyse megyek randomban...
(de ugye írtam is h szeretek trollkodni )
hulp01: semmi különbség nem lesz, elhiheted. de ugye a placebo itt is jelen van...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
peterson79
őstag
válasz Djuree #219206 üzenetére
Stock-ot veszek és aztán elköltök rá 40ezer aranyat, hogy fullos legyen
A probléma ott kezdődik, hogy a jelenlegi játékbeli anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy fejlesztett felszerelést tegyél a tankjaidra és ebből kifolyólag azt mondod, hogy nem éri meg felrakni. Ez két különböző dolog.
Oké, leírtad azt is, hogy SZERINTED nem éri meg, de nem azért, mert nem ad annyi pluszt - egyébként de, ad x%okat.. - hanem azért mert nincs rá lóvéd...érzed az iróniát? Tovább nem akarok ezen pörögni, mindenki úgy játszik ahogy tud, meg ahogy akar, csak legalább maradjunk a realitások talaján. A számok nem hazudnak, már bocs. -
Black_Sheep
tag
válasz hulp01 #219207 üzenetére
Tizedmásodpercekben mérhető így a különbség, de a kolléga azt írta, hogy felszerelést sem használ a tankjain, ezért hasonlítottam össze az alapot a fejlesztettel.
Nem fogok senkit sem győzködni, értem, és elfogadom a véleményeteket, ha nem akartok csak erre 3 millát költeni. Aki kompetitíven szeretné tolni, az rákölti, aki csak kigurul a garázsból lövöldözni f2p játékosként, az nem.
A pótkaja érdekes kérdés. Ha fel tudsz tankolni akciós áron, akkor csak 10k darabja, jó átlagsebzéssel, kevés prémlőszerrel és magas túlélési aránnyal, magas győzelmi rátával nullszaldón lehet tartani magas tierben is a gépparkot.Viszont T8-as prémtankban megéri használni. Alapvetően a kreditfarm miatt érdemes a lehető legjobban felszerelt géppel csatába menni, mert ezzel tolja a legtöbb csatát az átlag.
Ha a prémkaja miatt +1000 spotod lesz, és tudsz még 2 extra sebző lövést is bevinni, már bőven meg is kerested az árát. Továbbá a több spot és sebzés növeli a győzelmi esélyeket, ami szintén jó hatással van a bevételre.Alap fiókkal csak a csillagrombolóval és a 13-57-tel tudtam -60k környékére érni.
-
szbalogh
addikt
válasz peterson79 #219214 üzenetére
Amivel játszom arra felteszem a lila felszereléseket... ami van, vstab és töltésgyorsító egyenlőre. De pl E3-ra nem tehetek vstabot. Helyette forgatási mechanika és turbó van a lila töltésgyorsító mellett.
Egyébként sokat cserélgettem E3-on a repeszpáncélt és módosított elrendezést. Azért váltottam mégis a fenti konfigra, mert ha arta van vagy olyan a leosztás/pálya, akkor úgy se tudom teljesíteni a küldetést... amiért most épp ezzel tolom. Ha pedig bead egy jó leosztást, akkor legyen sebesség és pontosság! Ott akkor, akkor ott!
Medekre módosított elrendezést, stabilizátort vagy töltésgyorsítót és távcsövet rakok.
Goldot csak felszerelés levételére költök.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
a streamerek játszanak napi 8-10 órákat, valszeg annyi zsetonjuk van hogy úgysem tudják elkölteni, akkor nekem is lila lenne minden.
meg őket nézik is sokezren, meg valszeg pénzt is kapnak a wg-től, milyen propaganda lenne az ha nem használnák a lila cuccokat? akkor aki majmolja őket az se használná...[ Szerkesztve ]
-
Black_Sheep
tag
A lilák mellett a Telekomosoknak is érdemes lila felszerelést feltenni, mert az alapból 130-as ping felugrál 200 környékére, ilyenkor az egérklikk és a lövés között fél másodperc is eltelhet. Ami mondjuk nem nagy baj, mert úgysem ott van már az ellenfél, ahol látom. Nagy élmény.
-
aginor
veterán
válasz szbalogh #219205 üzenetére
Ok, legyen 2,5%, az alapvetésen nem változtat, hogy egy-egy hosszabb töltés és/vagy célzásidejű tanknál ez jelentheti azt, hogy te lősz előbb. Plusz a venti minden legénységi staton is javít, így a látótávolságot, álcát, mozgékonyságot, stb. Nálam az egyik alap felszerelés, töltésgyorsító talán a másik (persze nem mindig, de azért többnyire). A látótávolság fejlesztés nem szokott elsődleges lenni (persze nem könnyű tankon), de azért az is elgondolkodtató, amit Ti írtok ezzel kapcsolatban, bár szerintem nem annyira lényeges, ahogy egyesek azt beállítják.
peterson79 #219219: láthatóan nem , amúgy meg a sima felszerelés nem 3milka, inkább 2-600k (most akciós, így jelenleg csak a fele).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
-
hulp01
senior tag
válasz Black_Sheep #219215 üzenetére
Biztos valami szuper unikum játékos vagy, de tessék, itt van az előző három köröm arty-val: standard ammo és féláras pótkaja:
Mi a szart csináljak, ha két perc után az ebr-ek ott köröznek a bázisunknál, a kilőtt lövedékek meg 200 alatt sebeznek. Ez a három csata a körülményekhez képest kiválóan sikerült. Abba a nyüves ebr-be is 400-at sebzett a direkt találat.
Prémium nélkül nem akciós pótkajával ez kapásból -45-50k per csata. -
kchryss
veterán
válasz e-newsee #219194 üzenetére
Valószínűleg mobilról fórumozik hmb kolléga. Ha visszaolvassátok a hozzászólásait akkor látni hogy általában nem használ nagy betűket, ékezeteket és sokszor szóközöket is lespórol. Ennek ellenére nekem nem okozott eddig gondot az írásainak olvasása és értelmes dolgokat szokott írni. Ez a tegnapi volt a kivétel.
Egyébként érdekes hogy azt fel sem róttátok neki hogy egy 2013-as hozzászólásra írt választ. -
galervin93
őstag
válasz kchryss #219225 üzenetére
Gyenge indok ez a mobil, én 80%-ban mobilról írok, és nem okoz nagy megerőltetést az, hogy ne okozzon szemrákot az irományom - ahogy most sem. Ez csak igényesség kérdése.
Másik off: asszem most már tényleg lezárul a wotos karrierem, holnap túladok a 1060-on, és már nem is szándékozok utódot venni. Azért követni szerintem fogom a topikot, meg egy-két karika talán belefér, de úgy néz ki itt a vége.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
Pár kevésbé ismert pozíció westfielden iyouxin oktató videó formájában: I BROKE WESTFIELD! Use it before video go viral in World of Tanks
Szituációs pozíció mindegyik, csak a megfelelő körülmények között működnek, de ezt elég részletesen el is magyarázza közben, hogy mikor mire kell figyelni.
Ja és ha már téma volt a fejlesztett felszerelés. Itt azt bizonygatja milyen nagy hatással lehet egy tankra egyetlen fejlesztett felszerelés: Battle Pass equipment for autoloaders
#219226 galervin93
Sajnálnám ha abbahagynád. Hiányoznál a topikból is. Azok közé tartozol akik sokat hozzátettek ennek a fórumnak a szakmai színvonalának emeléséhez és akikből egyre kevesebb van.[ Szerkesztve ]
-
Black_Sheep
tag
válasz hulp01 #219224 üzenetére
Nem vagyok szuper unikum, de ismerem a játékot.
A képek alapján viszonylag egyszerű a matek: mindhárom csatában kicsaptak, így javítást kellett fizetned. A javítási költséged ugyanannyi, amennyi a mínuszod. Ha a csatáid 50%-át túléled, akkor egyből szebb a kép.
Ami viszont kapásból feltűnik, az a nagyon kevés sebzéshozzájárulás. A kredit és az xp akkor dől, ha a kábításod közben sebzik az ellent. Nálad mindhárom kép szerint egy-egy lövést kaptak a stunolt ellenfelek, pedig 7-8-9 stunt okoztál. Ebből arra következtetek, hogy
a. nem azokat az ellenfeleket lövöd, akikbe sebezni tudna/rálátna a csapatod
b. olyan szobanövényeket kapsz csapattársnak, akik nem lövik a spoton levő, stunolt ellenfeleket.
Tegnap mentem pár kört artyval, felteszem ide a képeket, hogy látunk-e különbséget. Mondjuk az egyik nagyon szar lett, 16 lövés T8 orosszal, 1000 sebzés, ebből csak 5 volt blind. -
Televan74
nagyúr
Másnál működik a WOT szerver? Nálam a weboldal sen működik.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
hulp01
senior tag
válasz Black_Sheep #219230 üzenetére
A b. választ jelölném meg.
Amióta a stun a küldetés, azóta az van, hogy a csapattársak megvárják míg elmúlik a stun és utána rohanják le az ellent (és jellemzően elhaláloznak). Ha két egymás melletti tankból csak az egyiket sikerül stunnolni, akkor a másikat lövik. Plusz rengetegen használják az eü készletet, tehát hiába nyomok valakire 20mp stunt, amit lőni is tudnának a csapattársak, fél pillanat múlva már eltűnt róla a kábítás. Volt olyan, akinél nem tudom elképzelni, hogy nem csalással csinálta. Egész egyszerűen nem lehet ilyen gyorsan reagálni. De mindegy, a végeredmény szempontjából lényegtelen.
De valóban szar körök voltak, csak azért tettem be ezt a három képet, hogy nem olyan nehéz -40-50k-t összehozni.
Jó lenne ha sokkal többször rakna be grand battle-re, mert ott az arty elég op. A lightok nem jönnek át az első percben, és conterezni se lehet, mert nem igazán érdemes, annyira sok helyen lehet az arty (ellentétben egy mines-szal mondjuk). -
Djuree
félisten
válasz galervin93 #219226 üzenetére
ha abba tudod hagyni csak jol jarhatsz, mert ez elso osztalyu idopazarlas, nekem sajnos meg nem
sikerult letennem, bar egyre kevesebbet jatszok en is, de ennyit se kene.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kchryss
veterán
válasz hulp01 #219233 üzenetére
Mindig a B a jó válasz.
i choose B! -
jano_77
nagyúr
válasz kchryss #219239 üzenetére
Segíts nekem Mester pls, mert lehet hogy vmi elkerülte a figyelmem a sok updatek során.
A pirossal jelzett bokornak elvették az álcaértékét időközben? Mert korábban mögüle nagyon szépen lehetett dmg-t kiosztani a vonuló heavykre, de most vmiért akármikor kigurultam ebben a távolságban, azonnal észleltek és lőttek is rám. Pedig több mint 15m-re vagyok a bokor mögött és még csak lőnöm sem kellett, már láttak azonnal.
Mit csináltam rosszul?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #219240 üzenetére
Összezsugorítottak sok bokrot ezen a pályán. Azóta például a 0-áson lévő bokrok nem használhatóak olyan jól mint korábban. Ezt a bokrot ahol voltál nem ismerem hogyan működik. Általában a másik oldalra megyek, vagy ha néha ide akkor én mindig előrébb megyek és nem állok meg ott. A szemben lévő oldalról meg blindolni szoktam ide és könnyű ellenőrizni hogy van-e ott valaki.
Az ilyen szikla mellett bokor felállásnál az szokott lenni a probléma hogy a szikla és a bokor között rés szokott lenni amit vizuálisan nem látsz, szarul van lemodellezve a bokor. Vagyis ha jobb oldalról a szikla felül gurulsz a bokor mögé akkor spotot kapsz, ha viszont egyenesen hátulról mész a bokor felé akkor nem. Hogy itt is ez-e a helyzet azt csak gyakorlóban lehet tesztelni. Majd megnézem ha végeztek a klános hadgyakorlattal. Veled is bemennék gyakorlóba, de mivel látom megint cset banon vagy és nekem nincs mikrofonom így majd keresek mást.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz #40993792 #219244 üzenetére
Ha 15m-nél távolabb állsz, akkor már lövés után sem spottolódsz jó esetben.
Na, végre megvan a 15-ös arty küldetés az obj260-hoz. Igaz, hogy csak elsődlegesen, de mindegy. Ez nagyon neccesen lett meg ha megnézitek az xp-t. Viszont utána mentem még vagy 4 olyan csatát, amiben az elsődleges feltételt teljesítettem, köztük 6k stun dmg-eset is.
És mivel nem lőttek ki, volt némi profit is:
-
Viktoár
addikt
Srácok azt lehet valahol csekkolni hogy már melyik tankkal nem érdemes menni ha Battle Pass pontot szeretnék szerezni? Tehát az adott tankkal kimerítettem a kvótát?
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
Vnnak akiknek a net miatt játszhatatlan a játék este, nekem sajnos a sorozatos agyatlanabbnál ostobább csapatok miatt! Nincs értelme belépni, mert sorozatos 0:15 és jobb esetben sikerül szereznünk 1-2 killt. Vicc az egész, elmehet a WG a jó qma anyjába! Biztos minden rendben van a játékkal, nincs is semmi teendő, csak ontsák az újabbnál újabb prém vasat, mert az a fontos!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest