Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz e-newsee #180364 üzenetére

    Igaz, én a PC-s posványt már otthagytam, de konzolon még tolom a tankot. De egy verzió a mièrtre:
    "Jancsika ,aki alapbòl normál fiòkkal játszik veszettül tol egy csatát IS-sel egy mondjuk "szokványos" tier 9-es csatában. Jancsika pròbál sebzèst bevinni, de csak 300-400-as pofonokat kapja, miközben õ vagy luftot lő, vagy pattan. Jancsika ezt megunván megnyomja a 2-es gombot, és örömmel konstatálja, hogy tudott sebezni ezek után még 2128,5-et. Jancsika örül, mert erre kapott egy elég korrekt 1. Osztályt és mivel ez volt aznap az első csatája egy elég korrekt 2265 XP-t. Viszont Jancsika bosszús, mert ennek ellenére csinált egy - 56080 kredites kört. Jancsika látja , hogy prèmiummal jóval kevesebb a vesztesèg , nem mellesleg plussz mèzes madzagkènt a kapott XP is több.. De Jancsika most ezen továbblép.
    Jancsika most a full stock Churchill VII tankjába ül bele, Ott az MM kegyes volt vele, és T7-be rakta, de ennek ellenére ugyanaz történt : normál lőszer csak csiklandozta az ellenfelet, vagy az RNG az űrbe küldte a lövedèket . Mikor nyomta a 2-es gombot, Jancsika ki tudott osztani egy kis sebzèst, mielőtt kilőttèk. Mikor Jancsika megnèzte az eredmènyjelzőt, látta hogy megint mìnuszos kört futott. Ami még nagyobb baj volt, hogy Jancsika látta, hogy a kreditje vèszesen megcsappant, és ekkor elgondolkodott : hogy ha venne prèmium előfizetèst akkor nem lenne kredikgondja , és ( mivel frusztrálta a stock Churchill meccs èlmènye) XP -t is többet kapna, tehát hamarabb lehetne olyan ágyúja, amiben nagyobb potenciál van.
    Ezért Jancsika szòlt apunak, hogy ugyan vegyen már neki egy hét prèmiumot. Az apja morgott , hogy mivel az, hogy ez egy F2P játék, nem kell az, de Jancsika csak meggyőzte. És Jancsika látta, hogy ez jó. Ha arányhoz kellett nyúlni nem volt akkora deficit, XP is több lett (a Churchill-re pikkpakk meglett a top ágyú), úgyhogy öröm bôdottá. Rávete aput, hogy vegyen éves prèmet, mert az olcsóbb, úgyhogy azóta Jancsika sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb."
    Elég jó ok?

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák