Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Viktoár #180361 üzenetére

    Nem tudom, honnan veszitek, hogy itt egyesek szerint überkirály a játék. Rengeteg bug van benne, ami miatt idegeskedik mindenki. Rengeteg a furcsaság, ami miatt itt tépi a haját az is, aki amúgy szereti a játékot. Köztük én is.
    Én csupán azért nem hiszek a manipulációban, mert:
    1. A cégnek tök mindegy, ki nyer, vagy veszít, nem érdekli őket pont a te, vagy az én előmenetelem.
    2. Nincs az a teljesítményű szerver, amelyik valós időben minden éppen folyó csatában figyelne minden játékost, és úgy alakítaná a találatokat, sebzést, hogy erre, vagy arra billentse a csata kimenetelét. Plusz minden épp csatára váró játékost is nézzen, hogy direkt rosszul balanszoljon. Meg még titokban a wn8-at is figyelje, hogy az egyik csapatba csak zöldek és kékek kerüljenek, míg az éppen kisorsolt szopatásra váró játékosokat csakis pirosakkal rakja össze.
    Ez is olyan, mint a bűntényeknél. Mi kell hozzá? Alkalom, eszköz, indíték. Alkalom van, hiszen játszanak a játékkal. Eszköz is tegyük fel, hogy van, hiszen a szerver számolja az rng-t. De mi az indíték?
    Ha úgy szopatnak téged, hogy közben másnak jó, akkor tulajdonképpen megvan az egyensúly, innentől meg max a trollkodás lehetne az indíték. Annál meg nekik is több dolguk van, hogy ilyenre ráérjenek. Ha folyamatosan szopatnak bizonyos játékosokat, akkor az illető ott hagyja a játékot, ergo esetleges bevételtől esnek el. Ezt nyilván nem akarják.
    Szóval nekem az egész konteós dologból leginkább a miértre adott válasz hiányzik. És ez az, amire a konteósok soha nem tudna válaszolni. Én meg tudom magyarázni, miért ütött be ott az ellenfél, de egy konteós nem tudja megmagyarázni, hogy miért akarta volna azt a wg, hogy beüssön az a találat.

    És, hogy ne csak védjem a játékot, íme pár dolog, ami miatt kifejezetten utálom őket:
    1. A lassan heti rendszerességgel megjelent prémium tankok, amik ha nem is OP-k, már csak rókabőrök, semmi extra nincs bennük. (Lásd Sherman, Panther, Tiger, stb. allotróp módosulatai)
    2. A túltolt pénzéhes politikájuk, hogy lassan csak Rotschild csomagban tudsz venni mindent, és szinte az összes játékmód a pénzköltésre megy rá.
    3. A kuponjaik, amit nem igaz, hogy nem vesznek észre, hogy semmire nem jók, és alig használják fel őket.
    4. A supportjuk, amit nagyjából a hajadra kenhetsz.
    5. A közösségtől érkező tényleg jó ötleteket szökőévente építik csak be, és alig-alig hallgatnak a közösség kritikáira. (Bár ez az utóbbi időben pozitív irányba látszik elmozdulni, de lenne még mit fejlődni.)
    És még sorolhatnám. Nem vagyok elfogult, de a hülyeséget sem nyelem be.
    És a Föld lapos, 'mkay? ;] :P
    Béke veletek! :R

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák