Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    válasz kchryss #176917 üzenetére

    Én is így láttam, akkor marad az alap lánc :R

    @Jano: promodból használok egy-két addont, én nekem is néha kifagy csata betöltéskor. Bár én annyira keveset játszom, hogy szinte fel sem tűnik :) Tegnap kérdezték róla oldskool-t (ő készíti), hogy mitől van, és azt mondta xvm miatt fagy, ha a srácok javítják, ő is frissíti a modpakkot.
    Tegnap este jött is egy frissítés, ami elvileg az xvm fix-t tartalmazta, azóta nem játszottam még eleget, hogy teszteljem.

    Más: tegnap meglett a fejlesztett lánc, és a közepes motor Panterára. Mintha kicserélték volna...ha meglesz a nagy motor, és még tovább javul a mobilitása akkor kimondottan op lesz. Már így is elég jól lehet flankelni vele, és ami a 7-esnél nagyon hiányzott (távolról csipegetni), az itt jól működik, miután sikerült hátba kerülni a másik oldalt. Szóval SZVSZ jó járgány ez a Pantera, kíváncsi leszek, hogy a végére hogy alakul majd vele az átlagsebzésem.

    Obj.430: aki ruszki medet szeretne ki ne hagyja. Stock állapotban is jó, mert nem kell rá löveget fejleszteni, és a páncélzat is annyira troll, hogy akár első sorban is lehet vele harcolni. Tegnap is 5-en estek rám, de félhp-n túléltem a csatát, azt hittem erre meg fogom kapni az ászt, aztán 1290xp és 2. osztály :DDD

Új hozzászólás Aktív témák