Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    Ugyan hivtalos infó nincs a dologról de nem vagyunk hülyék és észrevesszük hogy bizony baj van a WG háza táján.

    Hetente jön valami kis javítás/frissítés. :( Ez már önmagában elég ahhoz hogy a játékosok szemében hiteltelenné válljon az egész fejlesztő brigád.
    Gondoljunk csak vissza, azelőtt ilyen nem volt,hagyták az éppen aktuális verziókat "kiforrni" majd később javítani amikor már egyértelművé vált hogy az úgy nem kifizetődő ahogy van.

    Lássunk pár példát, elsőként legyen az MM mert ugye ez az egyik fő alkotóeleme a játéknak.
    Folyamatosan félrebalanszol és nem vagy csak ritkán keveri a különböző tankosztályokat.(TDS vs MEDS....stb)
    Nem kell hozzányúlni mert úgy jó ahogy van, hangzott a válasz sokszor odaföntről. ;) Ellenben mindig próbálnak csiszolgatni rajta. Joggal vetődik fel a kérdés, mégsem jó?

    Aztán jöttek a t9-10 könnyű tankok.Magas tierben így sok volt a gyors, mozgékony, nagy tűzerővel rendelkező med.Azáltal hogy berak még pár könnyű tankot is hasonló paraméterekkel, borítékolható hogy felgyorsul a játékmenet. Ellehetetlenítik a nagy, döglassú nehéz tankos vagy páncélvadászos játékosokat. Miért kellett még gyorsítani a játékmeneten? (rövidebb csaták több pénz? :U )

    Aztán jött az arty nerf mert sokan zokon vették hogy kicsapja őket 1 lövésből.Nézzük meg most mi a helyzet.
    Körülbelül ugyanannyi eséllyel ugyanúgy kicsapja egy lövésből vagy tetemes hp-t veszít az eltalált játékos és emellé jön egy kis kábítás is.Közben pontosabb lett és kevesebb a töltésidő is. Sokan nem veszik észre csak a sebzést amit kapnak.
    "Haahhh,eltalált a rohadt klikker de csak 400-at sebzett." Igen ám, csakhogy elkábította,netán kiütötte valamelyik emberét és közben szitává lövik a kábítás miatt.Amúgy meg mindjárt becsapódik a második lövés...... :U

    Mondjuk egy nehéz tankban ülve ez sokkal rosszabb mint volt. Most jön a szakasz lehetőség is,tisztára a megfőtt béka szindróma az egész. :C

    Sorolhatnánk naphosszat az ilyen jellegű, WG által "megfelelően balanszolt" dolgokat, de én úgy látom, bár nem kívánom mert szeretek vele játszani, hogy süllyed a hajó.(Nem a Wolrd of Warships-re gondolok. :DDD )

    Mikropeccsek,hd modellek,MM foltozgatás,félre balanszolt prémium tankok,nem ez kell a népnek hanem visszafogni a pénzéhségből és odafigyelni a még megmaradt játékosállományra. :K

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák