Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz 4580693 #128181 üzenetére

    Spot-olással nem az a baj, hogy nem számít a WN8-ba, hanem az, hogy nem rajtad múlik. Ha mész, bújsz, sebzel, az rajtad áll, de a spot a csapatodon. Én rengetegszer verem a fejem a falba győztes meccsek után, mikor felderítek 7+ tankot és annyi hozzájárulásom nincs, hogy a top10-be bekerüljek. Sajnos az az igazság, hogy ha nem ilyen prokhorovka/malinovka pályákra dob, akkor muszáj lőni, a kettő együtt meg nem megy, mert ha lősz, felfeded a helyzeted.

    (#128182) jozefgucci1: Szintén ezek a"jobb" játékosok azok, akik az 1-es pontban is jeleskednek. Az meg teljesen mindegy, hogy van-e XVM, ha nem az, akkor a klánnév alapján megy a fókusz, vagy a killek száma alapján, aki a leghatékonyabb, azt kell kikapni az ellenség soraiból, ezzel nyilván ők is tisztában vannak, a lilák se a piros low-tier játékosokkal kezdik.

    (#128183) h1mpi +1. Meg ugye a tankok. Mostanában artival a Liberté-k és a T8+ svédek kapják a fókuszt, mert csatákat képesek eldönteni.

    (#128186) mcwolf79: Lásd feljebb. A WoT-ot még mindig a győzelemre játszák, a győzelmi esélyeket pedig a legjobb játékosok kiiktatásával lehet elérni. Ezt az XVM kiiktatásával csak nagyon kis mértékben tudod befolyásolni, mert a lila játékosok -relatíve- könnyen azonosíthatóak, a jó statisztika fenntartásához ugyanis jellemző tankokban mennek. Mondok példát: Ha szimplán az OP tankokra koncentrál az ember, akkor 80-90%-ban jó játékosokat fog rektelni. Egy tankon artival pedig XVM nélkül is meg lehet állapítani, hogy jó-e a játékos a mozgásából, a taktikájából. Ráadásul mindezt látod is rendesen, mert arti-nézetek. Szóval ne hidd, hogy az XVM kiiktatása önmagában segít. Én hónapok óta nem használok más modot, csak a battle assistant-ot és jönnek a subhuman-ek a 8000+ játékosoktól doszt.

    Úgy vagyok vele, mint mások az aranylőszerrel. Benne van a játékban, kreditért megfizethető, használd te is.
    Én hajlandó vagyok feladni az arti-kat, ha cserébe megy velük kézen fogva a prémium lőszer is.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák