Új hozzászólás Aktív témák

  • jagada

    őstag

    válasz lacibacsi #120388 üzenetére

    Ki állította, hogy bármit is kellene csinálni a 30k-s két számjegyű WN8-al játszókkal? Lelőni, örök bann?? Ki állított ilyeneket rajtad kívül? Én csak azt mondtam, hogy mindenki jobban járna, ha más elfoglaltságot keresnének. Te már nagyon eltértél az alap mondandótól és mindenféle konteókat gyártasz. Nem is értem, hogy miből vonsz le ilyen következtetéseket. Én csak a szokásos módon szidtam egy artystát aki a szánalmas statjával 6 killt csinált a táras OP T10-es artyjával és egyedül lehozta a meccset nekik a pálya
    túloldaláról puffogtatva.

    Megtisztelő, hogy itt már többen unicum játékosnak tituláltok, de nem vagyok és soha nem is leszek az, mivel elvből nem költök a játékra és értelmét sem látom a rerollnak. Nem statpaddolok, mindig húzok több ágat és sokat gurulok stock tankokkal, amivel nem igazán lehet WN8-at húzni. Annyira nem is érdekel a WN8, mert én csak hátrányát érzem a csatákban, ha sok a paradicsom az összes arty rám fókuszál. De azért amikor meglátok egy 20k csatás két számjegyű WN8-ast arra felkapom a fejem.
    A rosszabb játékosok csak akkor zavarnak, ha az én csapatomban vannak, egyébként szeretem őket.
    A WG gondoskodik róla, hogy mindig legyen valami event vagy akció ami miatt kénytelen vagyok random farmolni.

    Aztán meg jön itt Sanya, hogy 20k csatával még csak ismerkedik az ember a játék alapjaival. Pedig ha a 20k-t beszorozzuk mondjuk 10 perccel csatánként, azért az bődületes játékkal töltött időt jelent.

    [ Szerkesztve ]

    Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

Új hozzászólás Aktív témák