Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz kali #37080 üzenetére

    "a notiban típusa jellezően nem segít, az abban lévő wifi modul típusát kell kideríteni - általában több típussal is szerelik -, windows esetén az eszközkezelőben nézz rá, a hálózati kártyák szekcióban."

    Megnéztem ma az eszközkezelőben és egy Atheros AR9285 van a noteszban. Több datasheetet is megnéztem róla és ezek szerint n-t is tudja. (link1 link2) Ennek ellenére speedtesten letöltés 6-9 Mbps letöltést, 8-10 Mbps feltöltést produkált az én asztali 60-65 le és 45 feltöltésemmel szemben. Na most nem tudom, hogy az egy antennás WR-340GD az oka vagy a két fal ami közben volt amikor teszteltem. Ezért megnéztem mobiltelefonnal is, bár ez kevésbé releváns, de a mobil a két fal mögött kb a laptop sebességét hozta, a router mellett meg kb azt a sebességet amennyit a mobil tud (10-12 mbps).

    Hát csak az lenne a megoldás, hogy megpróbálni a fent említett routert, de az még kicsit odébb lesz sajnos, csak kicsit zavar, hogy lakótársam nem tudja kihasználni azt a netet amiért fizet. (Igaz én sem, de esetemben asztali géppel, kábellel mégiscsak jobb a helyzet.)

    (#37090) krealon: köszi a linkért, hasznos olvasmány! :R

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák