Új hozzászólás Aktív témák

  • hd3650-65Hz

    csendes tag

    Hali!

    UPC-s 50Megás netem van, kábellel összekötve 6,1MB/sec-al tudok valósan letölteni és a www.speedtest.net mérő oldal általában 40MB/sec körülit mér.

    Alapból Netgear wgr614 (54MB/sec) -es routerem volt, antennás. Wifin keresztül speedtest.net abban a szobában ahol a router van elhelyezve notebookon kb. 18MB/sec-et mért. Panelben próbálkozom és a másik szobában (routeres szoba - fal - konyha - fal - szoba) már csak kb. 2MB/sec-et ér el a mérés.

    Gondoltam kell egy nagyobb router így újítottam egy Netgear wpn824v3 (108Mb/sec) -est, beépítette antennás, tetszett amit leírtak róla.
    Lehet a beállításait nem találtam még el, de egyenlőre abban sem vagyok biztos, hogy jobb mint az elődje. Most nincs nálam a laptop, de vettem egy Netgear USB wifi (WPN11) adaptert, és a routeres szobában lévő gépbe beüzemeltem. Talán még kevesebb sebességet tudok wifi-n mint a régebbi routerrel és a notebookal.

    Csütörtök körül tudom a notebookal ismét tesztelni.

    Ha van valakinek ötlete, tapasztalata várnám a segítséget, hogy tudnám a Wifis sebességet növelni. Ha nem lesz megoldás lehet falfúrás és kábelezés lesz.

    Előre is köszönöm annak aki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák