- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Gmail
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy problémában! Hozzám került egy régi számítógép integrált hálózati kártya problémával, miszerint a kábelt bedugva a rendszer érzékeli a hálózatot, de internet az nincs és a hálózat ikonja is sárga felkiáltójelesen jelenik meg az óra mellett. Gondoltam kipróbálom egy másik kártyával. Volt is nekem egy RTL8139C chip-el szerelt kártyám amihez van Windows 7 driver. Viszont nem engedi feltelepíteni. Automata telepítéssel megáll és el sem kezdi a telepítést, manuálisan pedig azt írja, hogy a Windows talált illesztőprogramot az eszközhöz, de a telepítés során hiba lépett fel. Hozzáférés megtagadva. Nem igazán értem hogy miért nincs hozzáférésem, mikor rendszergazdai fiókkal vagyok bent. Tudnátok esetleg segíteni? Hátha találkozott már valaki hasonló problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple asztali gépek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lightyear - befektetési app
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest