Új hozzászólás Aktív témák

  • Benőke

    őstag

    Sziasztok.
    Sikeresen vettem egy kis mindenes gépet és sajnos ezen W11 van.
    NA mindegy és alapvetően a baj a nyelvek beállításával van egy kis kavar. Ez ugye W10 alatt se működik, itt teljes bennem a káosz.

    Most ipp Németországban vagyok és ez a kis widget (időjárás és hirek, nem tudom mi a neve) nem hajlandó angolul mutatni semmi hanem meg van győződve erről hogy németül kell legyen. Sehol nincs beállítva a német nyelv sem telepítve nincs, nem volt és nem lesz :) Persze ki lehet kapcsolni de na, oké nem látom, de.

    Másik gond hogy a nyelvek kezelése a káoszból az ultra káoszba fordult. Nincs telepítve német nyelv kiosztás még is lett varázsütésre, de nagyon nem akarom mert sokat váltogatom és plusz lépéseket meg kéne szüntetni. Na most 3 kiosztást telepitettem de 4 van. A nyelvek között egy kiosztás látszódik hogy telepítve van.

    Magyar, angol és francia amit gyakran használok. Na most a magyar a Franciánál látszik. Hogy ott mit keres nem tudom. Többi kiosztás meg sehol. Ezt érti valaki? Vagy hogyan lehet ezt rendesen megcsinálni? JA és bekapcsoláskor random váltogatja a billentyűzet kiosztását.
    Hogy ez mi az isten haragja? :) vagy mit lehet ezzel a káosszal kezdeni?

    Ja igen ez elvileg angolnyelvűnek lett telepitve, szerencsére jelenleg angol is.
    Előtelepitett gép volt, csak kértem a telepités során a plusz bill kiosztásokat. Gondolom ez lehetett a hiba... Vagy nem tudom...

Új hozzászólás Aktív témák