Új hozzászólás Aktív témák

  • d@minator

    addikt

    válasz Mauzes #1885 üzenetére

    Én elégedett vagyok a monitorral, másoknak számít a panel ezért akartam kideríteni. Tudod vannak akik nagyítóval nézik a dolgokat.
    Kipróbáltam analóg bemenetről is különbséget nem láttam olyan volt, mint DVI-vel. Esetleg ha egymás mellé tennénk két ugyanolyan monitort, amelyek egyformán kalibráltak ugyanolyan VGA kártyával akkor talán látszódna különbség.
    Elméletben van alapja annak, hogy a digitális jel mivel csak két értéket vesz fel (0 és 1), a ráült zaj ellenére is ez a két állapot jól elkülöníthető (plusz hibajavító bitek is segítenek). Az analóg kábelen sokféle érték megy és a hozzáadódott szintén sokféle értékű zaj (ami a kétszeri D/A-A/D átalakításból + a kábelen összeszedett zajból ered) már nem elkülöníthető ezért a jel zajos lesz. De ez olyan kicsi, hogy nem veszed észre.

    Hehehe-nek: A játék beterít az élmény hatalmas a 22''-on. Ez igaz. Engem kicsit zavar még majd megszokom. A távoli célpontok viszont nagyon jól láthatók. A szememet gyorsabban kell járatni, félek a gyors reagálás rovására megy. Ez majd LAN party-n kiderül. :) Nekem csak játékra elég lett volna 20'' más miatt vettem 22-est.

    A pixelméret meg senkit se zavarjon játék alatt egy pixelt sem látok a textúrák miatt.

Új hozzászólás Aktív témák