Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    Mindenhol kerestem, de egyszerűen nem találom, már nem tudom honnan szedtem le és a hozzá tartozó leírást, annyi free "vacak" sablon van a neten..
    Viszont belekezdtem egy másikba, amin kicsit több lehetőség van (ennél csak ie-ben remeg görgetésnél a head image- ha a görgetősávot lenyomva és lefeléhúzva az oldalt úgy nem, csak ha az egér görgető gombjával van lefeléhé húzva akkor csinálja, érdekes, nem tudom miért, remélhetőleg már többen frissítettek azóta edge-re, vagy nem) Úgy látszik a mostani vagy nem olyan régi sablonokat nem szereti vagy az ie vagy az edge (régebbi). És semmit nem találtam a neten, hogy milyen plussz kódot kéne betenni külön vagy esetleg kivenni az ie és edge számára, hogy "nekik" is jó legyen. Vajon van ilyen?

    A másik dolog, amit még szeretnék kérdezni, hol kell keresni a .css-ben vagy ha nincs benne, mit kell beírni, mert a probléma az, hogy asztali nézetben megfelelőek a betűk méretei, de mobil nézetben azért lehetne kicsit nagyobb. Van valami erre, hogy csak mobil nézetnél kicsit emeljen a betű méreteken 1 vagy 2-vel?

    Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák