Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    válasz mikrosuttii #4584 üzenetére

    Elmondom én az alapvető gondot az AB-vel. Mivel egy szinte fizikamentes világban játszódik, megveszik az emberek a gépeket, húúú 4x20mm cannon, 37mm cannon és afelett, vicces meg minden és nincs is megtiltva, hogy azzal menjen. Na de, a játékosok 90%-nak minden gépe, amit AB-re visz, az vadászgép, és hiába lehet rá tenni bombát, rakétát, azt nem hoz. Ergó, az a két árva bombázó ami berepül meccs elején, majd kap a nyakába 4-5 vadászt egyszerre nem fog sokáig élni. Elmegy a meccs első háromnegyede a tömeges gyilkolásokkal, head on ütközésekkel, rammolásokkal, a friendy fire-ről és arról, hogy végiglövi 3 csapattárs a hátadat, mert előtted van egy ellenség, már ne is beszéljünk. Ja igen, aztán lerendezik annyival, hogy beálltál a tüzelésükbe, ami már önmagában is vicces, de nem baj. Na és ekkor jön a meccs utolsó negyedrésze, mikor rájön a csapat, hogy húbazeg' van 1000 ticket hátrányunk, és jön a pingelés, hogy DESTROY HOSTILE VEHICLES. Ez oké is, de ő a kisujját sem mozdítja meg érte, csak a csapatától várja a megváltást, végén meg beírja hogy useless team, noobs, hasonlóak, amiket nem veszek magamra, mert én bombázok, rendszeresen.

    A domination egy külön kategória. Aki eljut T3-T4-es gépekig akár egy nemzettel és nincsen neki kikapcsolva az instructor, ergó nem tud nagy sebességű landolást csinálni, az miért próbálkozik egyáltalán? Meccs elején mindenki nyomja mint a hülye, hogy először szálljon le, és ő foglalja el a zónát, a meccs további részében viszont ha arról van szó, hogy vagy zónát foglal, vagy ő is elkezd üldözni egy ellenséget, amin már alapvetően másik 3-4-5 csapattárs van, akkor tuti az ellenség üldözését fogja választani. Arról nem is beszélve, hogy azzal sincsenek tisztába, hogy akár egy AAA jármű vagy egyetlen egy árva tank is tud foglalni és magánál tartani zónát.

    Egyébként dominationben a játékosok hihetetlen gyilkolási vágyát ki lehet használni az alábbi módon: teszem azt 4 fős squaddal mentek, ketten bementek nehézbombázóval, elrepültök az ellenség pontja majd onnan a spawn pontjuk felé, ledobjátok vagy célpontra vagy csak úgy random a bombaterheteket, és aztán mentek ki a pályáról, amíg vissza nem állít irányba a játék. Ezzel kb. 7-8 ellenséges játékost tudsz kivenni a játékból arra a 2 percre, amíg meg nem ölik mindkettőtöket, a másik kettő squad társad és esetleg csapatod meg jóval nyugodtabban van, mivel a fél csapat titeket üldöt, tehát megindulhatnak az ellenséges zóna felé és el is foglalhatják azt, mielőtt odaérnek a tankok.

    Valahogy így nézne ki a csalogatás, a füstcsík húzás csak segít a figyelemfelkeltésben.

    Ja igen, és többnyire hason is érvényes a foglalás, volt hogy egy B17-es tettem le 500km/h feletti sebességgel, a kerekek leszakadtak, hason csúszva viszont érvényes foglalás volt.
    Itt egy példa:

    [ Szerkesztve ]

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák