-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz Rodzser Mór #10785 üzenetére
Működik, hát!
A webes fiókodnál kell beállítani.Legyen minden jó!
-
Oroszlánom
tag
válasz Rodzser Mór #10785 üzenetére
Töröld a számod és add meg újra. Az edit my Voipconnect profile- ban.Nekem így helyreállt. Mobilról meg érdekes jól működött.
-
Zeki
nagyúr
T-mobil dominó surf csomagnál milyen APN kell, hogy menjen a voip? wnw-vel nem megy.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Oroszlánom #10804 üzenetére
Töröltem. Majd újra megadtam. Most ír ki számot, csak nem az enyémet, hanem +111111 -et
-
Rodzser Mór
senior tag
Ha a böngészőt nyitom meg és onnan hívok, akkor meg kijelzi a számomat.
Kijelentkeztem, bezártam.
Majd megnyitottam a számítógépes programot. Ezzel hívva meg nem jelzi ki a számot. Nem értem.Közben látom, hogy 0,005 USD lett 1 perc mobil hívás a Browsercalls-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10810 üzenetére
Rohamosan emeli az árát.
-
instantwater
addikt
005??????????????
Volt 001 aztan 003 most 005?Ahogy nezem a FVD is emelt, mar 0.023 a magyar mobil.
-
interstate76
addikt
válasz #79335424 #10813 üzenetére
Valóban működik, de nem azonnali a jóváírás. Pl. CIB-nél ha banki napon reggel 8-ig bedobod az automatába, akkor még aznap jóváírják, ha nem, akkor csak a következő banki napon.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz instantwater #10782 üzenetére
Tudom milyen adatfolyam a voip hívás. Pár hete volt erről szó, hogy mire gondolok. Minden app kérhet hozzáférést a telefon részhez is, és egyszerűen azt kellene csinálnia, hogy amikor él egy voip hívás, akkor elutasítja a bejövő hívást (azaz olyan mintha te elutasítanád rögtön az első bejövő csengetésnél). Mint ahogy az android gyári kliense csinálja.
Az összes mobilos oprendszer alatt - alatt azt értem, hogy amiket láttam mobil oprendszereket, azokon egy app kérhet hozzáférést, hogy a bejövő/kimenő hívásokhoz kap jogosultságot, és el tud utasítani, fogadni tud illetve indítani tud hívást. Tehát nem egy leprogramozhatatlan varázslat lenne ez egyik voip kliensben sem.Szerintem kifejezetten igénytelen dolog, hogy erre normális, nem kis időbefektetéssel készült programok készítői nem gondoltak.
-
pinnacle
nagyúr
NetPlusz S, blue net M internet beállítással megy. Lehet, hogy még a Hitelesítés típusa: PAP, APN típusa:default,supl is számít.
Nektek VOIP hívásnál, amit ti hallatok és ahogy titeket hallnak, ugyanolyan minőségű? Próbáltam már különféle mobiltelefonnal, szolgáltatóval, de amit én hallok, az mindig jobb minőségű, mint ahogy engem hallanak. Ez mi a fenétől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Nyugi, most kaptam az SMSt a Telenortol, hogy 07.25 tol modosulnak a Praktikum tarifacsomagom dijai
Uj dijak:
Kapcs dij: 2.5 Ft
Percdij: 48.50 Ft
Tehat Ha egy percet beszelek, az 51 Ft.
Egy perc telenorert 44 perc BC t kapok.
Meg nem megyek tuntetni a Dellmont szekhaz ele[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
A hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat szerint nincs VOIP lehetőség a SURF-el...
[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
válasz instantwater #10817 üzenetére
valoszinuleg a celjuk a havi 10ropis mkit hivhatsz korlatlanul csomag terjesztese...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
upsyka
aktív tag
sziasztok!
szerintetek miért nem megy asszony Galaxy Mini 2-jén ( CM11 ) a tárcsázóba beépített internetes hívás sem wifin, sem mobilnettel? kicsöng, felveszik, de nagy csönd a vonal pedig él... a fiók jól van beállítva és külső appal ( MobileVOIP Cheap ) mobilneten és wifin is tökéletes!
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
glaci
őstag
-
z67
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül SPA3102-t vettem 2102 helyett, tudna valaki segíteni, hogy a PSTN-t mire lehet használni? Normál előfizetésem nincsen.
köszönöm!
zoltán
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz interstate76 #10814 üzenetére
Nem borítékban kell bedobni, hanem beolvastatni a bankókat. Nálam, Unicreditnél, azonnnal jóváírja.
Legyen minden jó!
-
Rodzser Mór
senior tag
Böngészőben beléptem az account-omra.
Settings-nél töröltem a mobilszámomat, csak a No Caller ID maradt. Ezután kiléptem az oldalról. Majd beléptem újra. Serttingsnél csak a No Caller ID volt. Hozzáadtam a mobilszámomat, rányomtam a "Verify"-ra, megjelent a listában a számom. Majd kiléptem.
Beléptem a windows-os programmal, és ott hívtam magam. És továbbra sem jelez ki számotNem tudom, hogy mit lehetne még csinálni a számkijelzés érdekében
Ja és fateromnál sincs számkijelzés és az egyik barátom is mondta, hogy nincs számkijelzés (mármint az ő részükről nem jelzi ki a hívott félnek.) És egyikünk sem állított el semmit, korábban volt számkijelzés.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez van a Help-ben számkijelzéstelenségre:
If you set the Caller ID correctly and the receiver does not see a Caller ID or a different one, it could be due to the fact that other carriers we use to connect our calls through, do not transfer it correctly.Unfortunately we cannot always prevent this from happening. However, should you often experience the same problems, please click on the contact button below and fill out a customer service ticket form as detailed as possible; with this information our technical staff can trace the call and take measures to prevent future problems.Thank you for helping us to improve our connections!
Írtam nekik. Nem gáz, ha a regisztrált kamu amerikai nevemben írtam alá?
-
Zeki
nagyúr
válasz Rodzser Mór #10833 üzenetére
Nem gáz.
-
LámaZ
addikt
válasz Rodzser Mór #10832 üzenetére
Aktiválni kell a számot, de már nem emlékszem, hogy ez mit jelent.
Vagy kapsz egy SMS-t (akár fél nap múlva), benne aktiváló kóddal, vagy e-mailt.
Ha utána sem megy a dolog, írj nekik. Szerintük van olyan szolgáltató, amelynél nem megy át a hívószámkijelzés.Legyen minden jó!
-
őstag
válasz Rodzser Mór #10832 üzenetére
Windows-os programban is beállítottad a caller id-t?
-
edk-
őstag
Klikk ötlet: ha lejár a Klikk 3 hónapja, nem kell rögtön selejtezni a kártyát. 200 Ft az egyenlege, ebből 180-ért a *111# menüben megrendelhető egy 7 nap alatt elhasználható 30 perc beszélgetés + 30 sms + 150 MB adat csomag. Előtte lemondtam a Klikket, utána újra kellett indítanom a telefont, hogy menjen az adat.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Carline
őstag
Eddig FreeVoipDeal-t használtam német mobil szám hívására, deismét árat emeltek és megpróbálnék másik szolgáltatót.
Három maradt ami jó árral dolgozik:
- CheapVoip
- DialCheap
- VoipSmashIsmeri valaki ezeket, hogy most hogy teljesítenek?
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz Dluinet #10847 üzenetére
Értelek, de ha dupláz, még akkor is olcsóbb mint a mostani.
CineDOG1: Hangminőségre és kapcsolatminőségre érted hogy ugyanolyan lehet?
Bármelyiket amiket felsoroltam próbáltátok már?
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest