Új hozzászólás Aktív témák

  • Sky D.

    tag

    válasz TESCO-Zsömle #4984 üzenetére

    (#4984) TESCO-Zsömle válasza Jakab66[hun] (#4983) üzenetére 2012-11-30 17:33:42
    Ekkora rendszerbe sok a DDC. Még a 10W-os is. Ha meg már le kell szabályoznia, akkor nyugodtan vehet egy ilyet. Úgy se ma lesz a napja, hogy blokkot vesz a gyerek a VGA-ra 20-30k-ért...

    A legtöbb ember az első vízhűtése után feladja és visszatér légre, miután megszerezte a szükséges tapasztalatot*. Megszállottság kell, hogy valaki újra és újra kitartson a vízhűtés mellett, miközben a gépe változik.

    * - Itt jegyezném meg, hogy ez önmagában nem ok a tapasztalat kihagyására. Vízhűtést építeni és használni egyedi élmény, amit érdemes átélni. Minden jót és minden rosszat.

    sz: És ez nem off...

    Azért, ha az ember jól választja ki rendszere alkatrészeit, nem kell hozzá nyúlni negyed-fél évente ..., másfelől újra hasznosíthatja nagyját a következő vizes rendszere építésénél.

    Nekem már lassan 2 éve ugyan az a konfigom, és még nem tapasztaltam sebesség csökkenést.

    Kisebb változtatások voltak, kapott Raid kontrollert és 2db SSD-t a rendszer, de vizes Fő komponensek a régiek: CPU alaplap VGA.. és még legalább fél- egy évig nem lesz nagyobb változtatás.

    (#5444) TESCO-Zsömle válasza DigitXT (#5443) üzenetére 2012-12-20 13:08:59
    Ha nem vagy finnyás a kinézetre, vagy módodban áll festeni, akkor én néha tudok szerezni olcsósított cuccokat.

    Nekem szólhatsz ilyen esteben PM-ben :R :)

    Viszont NEM tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a rendszer hosszú életének biztosításához, erősen javasolt 1db szűrőház beépítés a rendszerbe, mely megszűri a hűtő folyadékot, a kicsapódásoktól, és kis szemcséktől. Ami alapból a blokkokban csöveken illetve raidiátorban rakódna le ..
    Igen itt jön a kontra, persze , ha jó a folyadék. Nekem a lentebb leírtak miatt, nagyon hasznosnak bizonyult.

    NE használjátok a patikai Orvosi deszt-vizet, a "Shell Glükó"-val , valami kikristályosodik benn és, kicsapódik:( kis lebegő pamacskán (geci) alakultak ki a folyadékban, amit a szűrőház (azt 2-3 havonta takarítom.) felfogott, de a 2 literes palackban előzőleg kikevert folyadékban is kialakult ami a szekrényem mélyén volt elzárva.

    Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?

Új hozzászólás Aktív témák