Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Ablakos #1080 üzenetére

    Rögzített lapról van szó, tehát ha a böngészőt bezárom, majd valamikor újra elindítom, akkor a rögzített lapon automatán a korábban beállított %-ú "nagyítás/kicsinyítés" marad és nem a default beállítási érték.

    Ezelőtti verzióknál a beállításokban megadott default nagyítási/kicsinyítési %-os értékkel dobta be, emiatt ha a kérdéses lapra váltottam, akkor kézzel mindig át kellett állítanom, de a szerdán felrakott fentebb írt verziónál nem kell már szórakoznom ezzel, mivel megjegyzi.

    Az "még" nincs implementálva (ha egyáltalán lesz), hogy adott webcímek megnyitása esetén auto nagyítson/kicsinyítsen a defaulthoz képest. Nem is látok ehhez szükséges paramétert a webhelybeállítások között (a zöld lakaton balklikkes menüben)

    szerk. be van nálam kapcsolva, hogy a rögzített lapokat ne zárja be

    1egaly

    Nálam is be van, de nem csak újabban, hanem soha nem tapasztaltam, hogy indulásnál frissülne a tartalom. Amikor kiléptem látható tartalom marad a következő indulásnál is. Talán a "Visszaállított lapok szakaszolt betöltése" funkció nem az igazi, de enélkül minden lapot betölt talán :F

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák