Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz Rive #1939 üzenetére

    A "szokásos 'vitáim' bármelyikére" tett megjegyzésed ugyan nem felel meg a valóságnak (hibás extrapoláció), az viszont nem gyenge személyiségzavarra utal, hogy úgy próbálsz felsőbbrendűségtudatot csiholni (valaminek a kompenzációjaként, talán túl kicsi a pöcsöd), hogy a megdönthetetlennek vélt igazság oldalára állva, annak hátszelével kitömve a három számmal nagyobb dzsekidet ott, ahol izomnak kellene lennie, játszod az agyadat.

    1. Az előzőekben elemzett tanulmány számos más forrás összesítése volt (mellesleg ezt már írtam), melyekben számos ellenérv és más irányú megfigyelés jelenik meg az általad linkelt anyagokkal szemben.
    3. Az általad linkelt anyagok folyamatosan az autizmust emlegetik, de az egyéb lehetséges degrendszeri problémákról egy szót sem láttam.
    3. Igyekeznek kihangsúlyozni a metil- és etilhigany közötti különbséget, de arról szintén nincs szó, hogy egyes esetekben az etilhigany metilhigannyá alakulhat.
    4. A thimerosal másik fő bomlásterméke egy szalicilát, márpedig a szalicilátok és egyes vírusok (pl. influenza) találkozásából ugyancsak veszélyes, idegrendszeri károsodást okozó ágens jöhet létre (Reye-szindróma).
    5. Ha minden olyan egyértelmű, miért folytatja jelenleg is az erre irányuló kutatásokat maga a CDC is, más intézetek mellett?

Új hozzászólás Aktív témák