Új hozzászólás Aktív témák
-
NINJA_V
tag
-
NINJA_V
tag
válasz MolnárPéter #982 üzenetére
hmm érdekes...Lenne egy másik kérdésem is hátha tudsz segíteni ebben is...az új zone alarm-ot akartam felrakni, azt írta hogy sp3 kell neki, hát nekem az van, ezzel szemben nem akart települni azt írta hogy töltsek le egy hotfixet, ami elvileg már be van építve az sp3-ba...jó mindegy letöltöm (kb943232)...akarnám futtatni de kiírja hogy ennél az én rendszerem már frissebb ...azt kiszedtem leírásokból hogy az sxs.dll szivat. nekem .2180 verziószámú van, de ennél újabb kellene amit sehol sem találok....
Two Strokes and Four Jokes
-
-
NINJA_V
tag
válasz MolnárPéter #975 üzenetére
Hát eddig még nem..amikor ez előjött nod volt fent...nem mondott rá semmit, mondom akkor f-secure szintén semmi aztán norton...szintén...na ez után megőrültem hogy 2 napot elb@sztam vírusírtással és semmi...most amit tanácsoltál lefuttattam a malware-t meg az a-squared-et...semmi :S észre sem vették, a-squared láttam amikor ráellenörzött, de átlépte. Egyedül a comodo tűzfal vette észre hogy valami gyanús, beraktam a blocked file-ok közé...leállítottam a folyamatot, nyomtam rá egy shift-del-t, de valahogy megint újra termelődött ...amit kiderítettem a comodoból hogy egy biz. verclsid.exe akar mindig hivatkozni rá...na erre is téptem egy shift-del-t..de nem történt semmi...még küzdök
-
NINJA_V
tag
válasz MolnárPéter #968 üzenetére
Valaki tud segíteni hogy hogyan lehet eltüntetni egy bizonyos expiorer.exe-t??? lefuttatam 3 vírusírtót, de ez a szemét nem akar eltünni...format-tal még várok hátha tudtok mondani valami bíztatót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Oh my God! They killed Kenny!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Automobilista 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 32 colos Phillips okos TV ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest