Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Sziasztok!
    Több szem többet lát alapon kérdezgetnék, hátha van valakinek tapasztalata a témában.
    Jelenleg van egy jó pár éve használt Mixcder HD 401-es fülesem. Alapvetően nincs vele problémám, a hangzása nekem bőven megfelelő, néha a BT átvitel szokott akadozni, de pozíciót váltva ok. Elég jó a basszusa, illetve megfelelően hangos is.
    Esti mozizásra használom, illetve XSX-hez, de a TV-re csatlakoztatva.
    Viszont már öregecske, nem bír annyit mint eleinte, illetve az akadozás miatt gondoltam keresek egy utódot. Hosszú nézelődés után tavaly november végén rendeltem egy Anker Soundcore Q30-at. Ami... azóta is ül a tokjában. Talán 2x vettem elő. Működik, jó a hangja, viszont van egy hiányossága, amiről vásárláskor megfeledkeztem. A szokásos bőr vagy műbőr vagy mi a fülpárna, mint a fülesek 99%-ának, én pedig nem szeretem.
    A HD 401-nek is, viszont ahhoz kaptam nagyon kellemes szövet párnázatot, így azzal használom. Ami ráadásul tök egyszerűen lecserélhető volt. (Ami érdekesség, a HD401 érzékenysége ~ 90dB környéke, a Q30-é messze-messze magasabb [link] , ennek ellenére a HD401 hangosabbnak érződik - ez nekem jobb.)
    No mindegy. Bevezető után.
    Tud-e valaki olyan teljes fület beborító, közepes - de inkább nagy méretű fülre való BT fejhallgatót, aminek szövet vagy ilyesmi anyagú a párnázata, nem bőr.
    BT lényeges, hangos legyen, V hangú vagy legalábbis erős basszusú. ANC jöhet, de nem feltétel. Mikrofon lehet, nem lényeges. Felőlem lehet gamer füles is, csak eltüntethető legyen a kiálló mikrofon és ne legyen szutyok hangja. Ja és mindezt ingyé :DDD , de legalábbis 30 alatt, nagyon max. 40.
    Razert láttam ilyemit, de nem vagyok meggyőződve, hogy jó vétel, eddig minden Razer holmim szétesett...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák