Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz kymco #1698 üzenetére

    nem neked irtam igazan, csak informaciot adtam hogy kiegeszitsem amiket olvastam, azoknak akiket ez erdekel.

    ''Amiket írsz, annak a nagy része vagy nem igaz... Tehát amit csak úgy leírsz nem igaz... Ennyit a tárgyilagossságodról...''
    nezd, gondolom nem vadolsz azzal hogy kitalalgattam magamnak azokat amiket irtam. tehat nem en irok szerinted valotlant hanem konnyen ellenorizheto nem vallasos forrasok. lehet hogy hazudnak, lehet, de ettol meg ez megosztani valo, hiszen igy teljes a kep jezus letezesenek kerdeseben.

    ...es ennek fenyeben kitoroltem a reszletes valaszaimat innen. nem vagyok a vilag ugyvedje.
    vegulis aki el akarja donteni peldaul hogy irtak-e nagy sandorrol kortarsai vagy negyszaz evvel a halala elott keszult az elso dokumentum, az beirja a gugliba es elolvassa azt amit tudni lehet errol. ugyanigy jozan esszel eldontheto hogyha valaki azt irja hogy a keresztenyek jezusrol enekelnek akkor az a resz jezusrol szol vagy a keresztenyekrol, vagy ha pal azt irja hogy jezus nevere minden terd meghajoljon akkor az jezus eleterol szol vagy sem.

    allapodjunk meg hogy erosen vitatott kerdesek azok amiket kiemeltem - ahogy irtad is az elso mondatodban. ez teljesen elfogadhato mindkettonk szamara ugy erzem, es eppen ez az a szukseges minimum amit jezus letezesevel kapcsolatban meg kell emliteni: az ezzel kapcsolatos kerdesek erosen vitatottak.

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák