Új hozzászólás Aktív témák

  • #75501312

    törölt tag

    Nekem működik a közszolgálati meg fullos csomagnév is.
    Mondjuk azért nem lehetnek könnyű helyzetben, a UPC előzőleg felvásárolt millió kis helyi kábeltévétársaságot különböző technikai feltételekkel és még a T területeken is nyomulnak most. Viszont eddig bárhová mentem az országban mindenhol nagyrészt ugyanaz volt a kínálat csak más árban. (az igényekről nem is beszélve, M csatik, ertéel meg tévékettő)
    Mondjuk erre anyám jut eszembe, amikor felhív és mondja, hogy csak kapcsolgatja a tévét de semmi jó nincs benne. Márpedig ha ő nem talál semmi jót, akkor az nincs is. :DDD
    Tavaly is nagyon reménykedtem, hogy lesz valami változás csomagok terén, úgy tűnik egyelőre nem. Pedig ebben a pár éves projektben nagyon remélem, hogy gondolkoztak és dolgoznak azon, hogy valahogy kicsit átalakítsák őket és méltó legyen az évszámhoz / évezredhez.
    Én nagyon bátor lennék és lépnék az olyan csomagok irányába, ahol nagyrészt te pakolhatod össze, nem pedig van 2 és akkor választhatsz. Hanem ahogy a csatornakiosztásnál is vannak kategóriák, mehetnének úgyis a csomagok. Szerintem az előfizetőknek bőven megérné, és még a szolgáltatónak is technikailag. Külföldön működik.
    Bili...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák