Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz EmberXY #5365 üzenetére

    A hűség nem csak téged köt, a szolgáltatót is, tehát Te vállalod, hogy adott ideig fizeted a megrendelt szolgáltatás árát, ő pedig vállalja, hogy adott ideig nem változtat az áron. Ha csatikat vesz ki, ha feltételeket, és legfőképp árat változtat meg, akkor a változást annak életbe lépése előtt 30 nappal ki kell postázni, és 15 napon belül mindenféle következmény nélkül felmondhatod a szolgáltatást, akár a még 23 hónapig tartó hűségest is.

    Itt a hatályos hírközlési törvény: [link], ebből a 132. § 4) 431 Ha a szolgáltató az általános szerződési feltételekben meghatározott esetekben jogosult az általános szerződési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt.

    Tehát emiatt elvileg nem mondhatod fel, viszont nincs is rá okod, ugyanis a változás neked nem lesz hatással a havi fizetendőre.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák