Hirdetés
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadj92
csendes tag
válasz whisky71 #953 üzenetére
Tényleg furi, nekem sem akar lejönni, pedig hivatalosan kéne.
Talán aki már 6.0-val kapta a telót, annak lejön, aki flash-el rakta föl, annak nem esetleg? (csak ötletelek, mitől függhet...)
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
A tárhelyükön nincs fent. (Alul van a drive link).
-
HuaweiU8500
senior tag
Néha azért elgondolkodom, h ezek a kínai termékek mennyire hasonlóak. Ha a Powert összehasonlítom az Oukitel K6000 proval pl.
A hardver konfiguráció (csatlakozók, gombok, kamera, méret ) nagyon nagyon hasonlít..
Persze vannak apró különbségek (pl kamera gomb, infra, több ROM).
Ez szerintetek?Mondjuk 130 eur körül az is nagyon jó ajánlat...érdekes, most a fahátú Power nincs eu stockban..
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
woodlandarts
tag
Kinek hogy töllt a power gyári töltövel ?
Tul vagyok a 2 . töltésen és az is 3 órán át tart , kikapcsolva töltöm 15%nál . -
SharpSA
veterán
válasz woodlandarts #973 üzenetére
Nem mértem és nem is a gyári töltővel töltöm. 2 óránál biztosan több valamivel a gyárival.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Topikgazda
válasz woodlandarts #973 üzenetére
Kettő óra húsz perc, nulláról. Régebben mértem.
https://gamergep.hu/
-
HuaweiU8500
senior tag
Én a gesture -t kikapcsoltam, mert egy vizszintes képernyő áthúzás miatt folyton bekapcsolta a zenelejátszást. Azután nem vettem észre fogyasztás csökkenést, bár egy ekkora akkunál ez elég nehéz feladat.
Kiváncsi vagyok mit fogyaszthat az ujjlenyomat, bár kétségkívül kényelmesebb, mit a képernyő tapicskolás.Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
SharpSA
veterán
válasz HuaweiU8500 #981 üzenetére
Nálam csak az ujjlenyomat olvasó üzemel, a többi ki van kapcsolva. Persze hogy kényelmesebb és ugyebár több helyen használható jelszó helyett.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
HuaweiU8500
senior tag
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
veen
csendes tag
Hali
Milyen sd kártyát ajánlotok hozzá, -
veen
csendes tag
Nos kicsit laikus vagyok(nagyon)
Ezek szerint mindegy milyen az sd kártya és mik a tulajdonságaik (írás olvasás stb)? -
HuaweiU8500
senior tag
-
veen
csendes tag
Ok
Köszönöm a tanácsot -
veen
csendes tag
Nos már el is akadtam van egy pár jelzés,sdhc,sdxc,sdxc uhs-i,sdxc evo,nem tudom hogy ezek mit takarnak de bármelyik jó a power-be?
-
Norby86
őstag
Köszönöm nektek a linkeket! Ahogy látom tényleg mindegyiknek elég jó pontozása van. Bár én a Kingston-ra esküszök ha ugyan abban az árban van mint a másik kettő. Kérdés, hogy eredeti Kingston, vagy replika? De majd ha megjön írj róla hogy bevált e sebességben.
-Norbi-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- EAFC 25
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen