Hirdetés
- Rendszergazda topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
válasz woodlandarts #699 üzenetére
Melegedés tapasztalható ha huzamosabb ideig használod.
Főleg az ujjlenyomat olvasónál érzékelhető, máshol nem zavaróDon't hate the player, hate the game ...
-
-
KisTé
tag
válasz woodlandarts #703 üzenetére
Most tesztelem játékok alatt, azt kell mondjam nagyon jó, a melegedés egyáltalán nem vészes és valóban az ujjlenyomatolvasó körül van. Az előző telefonom ami szintén nyolcmagos volt már laggolt meg izzott szinte égette a kezemet ez pedig másfél óra játék után sem égeti egyhe melegedés van nem durva.
-
Norby86
őstag
Új információ azoknak akik EU raktárból akarnak ilyen készüléket rendelni a Gearbest-től. Megkérdeztem most a kérdések részben mikorra várható EU raktárba a készülékből. Ezt a választ kaptam:
"Hello Norbert,
Sorry we have no updates about the restocking in EU warehouse, kindly wait 20-25 business days, or you can buy from our CN warehouse.
Thanks for your attention.
"Magyarán szívásos lesz ez a rendelés,mert most vagy várok 20-25 munkanapot, vagy rendelem kínából... de nem akarok áfát fizetni, ezért inkább várok. Vagy tud valaki esetleg más beszerzési forrást? Gizchina esetleg? ott 150 dollár, de csak kék hátlapos van, ami meg nekem nem tetszik. Fa hátlaposat szeretnék és fehéret.
-Norbi-
-
-
Norby86
őstag
Igen, erről beszéltem mikor Gizchina honlapját említettem. Nem lenne rossz, csak fekete készülékház annyira nem jön be. Még gondolkodom rajta.
(#707) HuaweiU8500: Inkább szerintem amradnék az Ulefone Power-nél. De még ézegetek akkor teszt videókat és gondolkodom egy sort. Nekem az infra is fontos lenne, ami abban nincs ahogy láttam. Bár elvileg lehet külön infra adó egységet kapni a telefonhoz, de hogy az a valóságban mennyire működik, azt nem tudom. Olyanra gondolok amit a jack aljzatba be lehet dugni és Zazaremote programmal mindent kezel.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz Meggyi001 #709 üzenetére
Szerintem is inkább megvárom míg lesz raktáron.
Néztem ezt a GPS tesztet és jót nevettem, hogy percekig nem talál GPS jelet az Oukitel K6000 Pro. Nem tudom egyedi eset e, de inkább maradnék a műanyag/fa hátlapos Ulefone Power-nél. Oukitel annyival tud maximum többet hogy az ütéseknek jobban ellenáll mivel alu a hátlapja, kamerája a tesztvideó szerint elég jó, iphone 6 szintet hozza (persze lehet kozmetikázták a videót). Szerintetek amúgy ez az Oukitel K6000 kamerában jobb vagy ugyan olyan mint az Ulefone Power?[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz whisky71 #710 üzenetére
Sajnos valamiért nekem nem tetszik ez a sötétkéknek mondott majdnem fekete kinézet. Inkább lenne fehér, azon gyönyörűen mutat a világos laminált fa hátlap (vagy müanyag). Nekem szemre jobban tetszik. Hátlapot kapnék is 7-8 dollárért, csak jobban örülnék ha a telefon eleje is fehér lenne, hátlap meg fa. Vagy ha még 1 hónap múlva sem lesz fa hátlapos, akkor teljesen fehér.
-Norbi-
-
Bernath
tag
Ez nem jó?...Valaki rendelt mát tőlük?
http://shop.gizchina.com/ulefone/ulefone-power-16gb-white-703.html#/21-color-white/141-free_gift-tpu_case_tempered_glass_screen_protector
Bernath
-
Norby86
őstag
Néztem, 169 szállítással. Azért elgondolkodtam rajta, mert a Gearbesten sem 150 lenne szállítással, az is majdnem 7 dollár plusz, igaz akkor is 157-nél megállna a dolog, de így meg 169 USD. De a szemetek a wooden verziót jóval drágábban adják itt is. :/ Azt nem tudom, hogy ha lesz ismét az EU raktárba bő 1 hónap múlva, akkor milyen áron fogja a Gearbest adni? Nehogy felvigye az árakat az egekbe mondván véget ért az akció, aztán nézek ki a fejemből hogy vártam egy hónapot arra hogy drágábban vegyem meg a készüléket mint akár a Gizchina-tól. Amúgy én csak netes videókat láttam teszterekről akik Gizchina-tól rendeltek. Szerintem megbízható lehet a cég, de a külföldi rendelések témába pont az imént kérdeztem meg ezt a kérdést én is hogy megbízható e ez a cég. Még várom a választ.
Ha más nem lesz, a full fehérrel is kibékülök.-Norbi-
-
Bernath
tag
válasz HuaweiU8500 #716 üzenetére
Hmmm...akkor várok a gb-re vagy hétha lesz EU stock-os ,akciós Vernee Apollo Lite
Bernath
-
Norby86
őstag
válasz HuaweiU8500 #716 üzenetére
Úgy néz ki kiharcoltam egy -15 dolláros kedvezményt a Gizchina-nál. Lehet inkább megrendelem innen, nem várok GB-re. Persze így 49 ezer forint lesz a telefon ára, szemben a GB 42 ezer + posta árával. Csak félek, hogy ha GB-re várok és mégsem lesz akkor nem tudom majd mitévő legyek. Szerintetek ennyit még megér? Mármint 49 ezret postával.
Más: GB-tól újabb üzenetet kaptam még az előzőleg feltett kérdésemre miszerint mikor várható hogy lesz EU raktárban. Ugye erre írták nekem még akkor hogy 2-3 nap múlva írják. Most vissza írtam nekik 2 napra rá és ezt írták:
"Dear Norbert,
Thank you for placing your order with Gearbest.
I am so sorry that the item is not available in our EU warehouse
The specific arrival time is determined by the supplier.
We cannot estimate it"Szóval nem meghatározható itt meg azt írják. Lehet a Brexit betett nekik.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
válasz HuaweiU8500 #720 üzenetére
Igen, a fa. Akkor meg is rendelem. Azon már ne múljon a 3 ezren.
-Norbi-
-
-
Norby86
őstag
válasz HuaweiU8500 #720 üzenetére
Érdekes árképzése van a paypalnak. Szerinte a 188,99 dollár az 56 168 Huf. Átszámoltam ez 294 forintos árfolyam. Néztem aktuális árfolyamot, nem ennyi az árfolyam, jóval olcsóbb a dollár, 284 forint most. Hogy lehet ez? Igy nem 49 ezer lenne a telefon.
-Norbi-
-
judas13
addikt
Nekem is fás hátlapos kéne.Pedig külföldi tesztben azt olvastam, hogy nem is igazi. Itteni userek is írták, hogy kellemes tapintású de nem biztos, hogy igazi fa. Ulefone valamelyik oldalán azt olvastam, hogy (ha jól emlékszem) valamilyen kanadai fa fajtából készült...
Ezért is érdekelne most frankón igazi vagy csak egy jó utánzat e a hátlap?[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
SharpSA
veterán
Használ-e valaki valamilyen dokkolót, asztali töltőt vagy tartót? Olyan lenne jó, amely más készülékekhez is jó. Mert ugyebár néha így, néha meg amúgy rakják be a mikrousb csatlakozót, mert lehet fordítva is...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Bernath
tag
válasz freelancer68 #726 üzenetére
Kupont,hogyan sikerült szerválnod?---Bocsi közben megtaláltam!
[ Szerkesztve ]
Bernath
-
Norby86
őstag
válasz freelancer68 #726 üzenetére
Ez már jobban tetszik. Épp utána számoltam amúgy hogy Gizchina-ról nem is érné megrendelni. 53-ra jönne ki ha a -15 USD engedményt visszatérítik paypal számlámra, és 53-ért már 27% áfával megjönne GB-től is kínából. Ha jól számoltam 11 ezer lenne az áfa. Szóval 48-ért simán megérné ez amit küldtél. Rá is nézek.
Ők amugy EU-ból küldik? Mert a weboldalon nem látok külön EU raktárat.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
whisky71
tag
válasz HuaweiU8500 #733 üzenetére
A kártyatársaságnak nálam nem sok köze van hozzá, mert az Erste végzi a konverziót.
Milyen biztonság?[ Szerkesztve ]
-
whisky71
tag
válasz HuaweiU8500 #737 üzenetére
Annak, hogy ki végzi a konverziót (bank vagy PP), semmi köze a money back-hez.
-
whisky71
tag
válasz HuaweiU8500 #738 üzenetére
Sajnos, ha a NAV úgy gondolja, hogy ez nem annyi, amennyi rá van írva, bekéri a tranzakció adatait. És akkor bukó. Meg lehet próbálni, de sajnos egyre kisebb az esély a sikerre. Nem nulla, de kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
Bernath
tag
Etotalkról megrendeltem...Remélem 2 hét múlva pozitív tapasztalatokat oszthatok meg veletek
Bernath
-
Topikgazda
(#741) Bernath: Reméljük, várjuk
(#740) whisky71: Bizony, én is tanúsíthatom ezt. Akármelyik doboz gyanús nekik, azonnal átvilágítják. És ha szerintük nem annyi az annyi, azzonal felveszik veled a kapcsolatot, kérik a tranzakció adatait, a weboldalt ahonnan vetted, stb. Ha nem adja meg nekik az ember, a telónak annyi....nem érkezik meg soha. Igen kicsi az esély az "átjutásra".
Más: Amúgy meg tilos a prohardver és lapcsaládjain a vám/áfa kikerüléséről beszélni, tippeket adni, stb. Csak úgy mondom minden rossz szándék nélkül.
(#727) SharpSA: Dokkoló
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
judas13
addikt
-
Topikgazda
Srácok, segítsünk már kicsit KisTé-nek. A bejövő beszédhangja halk. A "Speech Enhancement"-nél kell a common adatokat átírnia, vagy a Aux1 vagy Aux2 adatait átírni? Ötletek?
https://gamergep.hu/
-
HuaweiU8500
senior tag
Holnap érkezik a második, már itt van az országban 🙌, sztem az utolsó a GB stockbol...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen