-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
furedikornel
újonc
Rootolás után (és egy 6.0ás Rom után) jött egy értesítés, hogy frissítés elérhető. Érdemes feltenni? Nem lesz gond? T875d_GQ3026AF_Power_MM_20160623_162003 a verziószám. Én múlt héten raktam fel a TWRP-6.0-rott kombót. Előre is köszi! Kornél
-
SharpSA
veterán
válasz furedikornel #1002 üzenetére
Nem fog felmenni. Ahhoz először a user data kivételével flashelni kell a legutolsó romot, majd ráengedni az összes frissítést, majd mehet újra a twrp, root, stb.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Topikgazda
válasz furedikornel #1004 üzenetére
Phuuu......Fasza....Milyen magasból esett? Milyen szituban? Gondolom az esésnél kihordtál egy kisebb szívrohamot.
https://gamergep.hu/
-
SharpSA
veterán
Most látom, hogy már elkészült a 0718-i komplett ROM is (a legutolsó OTA kiadással), így elég azt felrakni (a user partíciót nem piszkálva, mert akkor megmarad minden program és beállítás), majd mehet a TWRP, root, stb...
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
Eltort???😱
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Hawk02
aktív tag
Esetleg,ha valaki kiakarná próbálni.Régebben sokat használtam blackberry-t és voltak alkalmazások, amiket szerettem.Tegnap találtam egy cikket.Feletettem néhány alkalmazást. pl.Blackberry hub és kifogástalanul működnek a készüléken.
http://forums.crackberry.com/android-apps-f444/working-blackberry-priv-apps-any-android-device-no-root-required-1059855/
-
kerekerdő
újonc
Sziasztok!
3-4 hete megjött a telefon. Minden szép és jó volt eddig, de pár napja furcsa dolgokat csinál: csak bluetooth headset-el tudok telefonálni, ha headset nélkül beszélek akkor a telefon hangszórója néma, semmit sem hallok. Kihangosítva van hogy tudok telefonálni, de az sem 100%. Illetve előfordul az is, hogy a bluetooth headset jelzi a bejövő hívást, felveszem, de a telefon hangszórójára kapcsolja a hívást, nem a headset-re.
Van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Esetleg ötlet a probléma javítására?
Előre is köszi a segítséget! -
SharpSA
veterán
válasz kerekerdő #1016 üzenetére
Először egy gyári alaphelyzetbe állítással kezdeném, talán flashelném a legutolsó hivatalos kiadást, amely elérhetőségét nemrég írtam ide kicsivel korábban. Ha akkor is megvan a probléma, akkor valószínűleg hardveres hiba.
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Fontos kérdés: honnan jött meg? Azért fontos, mert sok helyen taknyolt webshopos szeméttel tele rom van rajta. Ha itthoni viszonteladótól rendelted, akkor 99%-ig biztos még a 0708-as kiadású 6.0-ás droid van rajta, mivel nemrég lett kész az újabb verzió lokalizálása, gyorstesztje.
-
kerekerdő
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat!
A telót a banggood.com -ról rendeltem. Sajnos a témában noob vagyok, ezért a flesselés és hasonló kifejezések sokat nem mondanak de ha van ilyen "lépésről-lépésre" honlap akkor elboldogulok vele...
Jelen pillanatban 5.1 droid futkorászik rajt. Így érkezett, bár elvileg februártól 6.0-val jön... -
HuaweiU8500
senior tag
válasz kerekerdő #1020 üzenetére
Sajna, nekem így elsőre hw hibának tűnik... végül is így rápróbálhatod a 6.0 szoftvert [link]. A hw hibát egy resettel is be tudod bizonyítani, ha megjavul akkor nem hw hiba volt. Mivel leresetelted, rá is teheted a 6.0át
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
kerekerdő
újonc
Láma ápolást kérnék! elindítottam az sp fleshtoolt. sokminden nem történt (semmi sárga csík mint a videóban) viszont mocskosul keresi az eszközillesztő szoftvert (MT65xx Preloader) a windows webhelyen amit persze nem talált meg és sikertelen. de a fleshtool nem csinál semmit "szürke" minden. mi a teendő?
-
Fireferi7
csendes tag
Nekem tegnap jött elő ez a probléma. Természetesen többszöri újraindítással és gyári állapot visszaállítással kezdtem, minden eredmény nélkül... Majd jött az orosz módszer, megkocogtattam az asztalhoz ütögetve a hangszóró felöli felső részt és újra tudtam kihangosítás nélkül telefonálni... Ezek az oroszok tudnak valamit😀.
-
ubiessuni
tag
Sziasztok.
Ma megérkezett nekem is a készülék Gearbest-től. Nyomkodom már 1-2 órája , a topicot is átnéztem, de lenne pár gondom amire nem jövök rá.
Segítsetek légyszi ha tudtok. Nem tudom rávenni a mobilnetre, adatforgalom bekapcsolva, upc adatok beirva, mobilnet mégsincs? (3g felirat van)
6-os androiddal jött, jelzett az ota frissítés letöltöttem, elkezdi telepíteni de hiba (kis fekvő droid kép)?
Valamint több helyen néztem, hogy tudja az 5ghz wifit, nálam mégse látja? -
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz HuaweiU8500 #987 üzenetére
Megjött a 64 GB Kingston, 55-60 MB/s az írás/olvasas sebessége...
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz HuaweiU8500 #1038 üzenetére
[link] mondjuk akkor teszteld ha van rá időd, mert 1-2 órát eltart. De a végén örülhetsz, ha minden jó
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz HuaweiU8500 #1040 üzenetére
[link]http://s.aliexpress.com/imi2YFfA
[ Szerkesztve ]
-
ubiessuni
tag
válasz HuaweiU8500 #1043 üzenetére
Érdekes, most jobban megnézve a gearbest-en valóban nem szerepel a leírásban. Bár találtam olyan helyet/oldalt ahol viszont igen.. [link]
Lehet élni nélküle, de jobb lenne ha tudná, de úgy néz ki kicsit figyelmetlen voltam.. -
kerekerdő
újonc
válasz HuaweiU8500 #1021 üzenetére
Sajnos igazad volt... az 5.1 helyére felkerült a 6.0 droid de ma reggel megint néma hangszóró fogadott amikor telefonáltam volna (csak kihangosítva sikerült telefonálni). Az lenne a kérdés, hogy resetelni hogy tudom a telót, hogy amikor visszaküldöm ne hivatkozzanak arra hogy belepiszkáltam és így buktam a garit?
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen