Új hozzászólás Aktív témák

 • Ghard

  őstag

  Néhány gondolat 2 nap használat után.
  Olyan dolgokat nem írnék most le, amik egyértelműek. 3gb rammal és a processzor erejével minden rendben van, multitasking, fullhd videók, játékok szépen mennek. A real racing 3 mondjuk nem folyik, szemre olyan 20-30 fps lehet, ez még a játszható kategória. Ez is okostelefon androiddal, ha egyet láttál mindet láttad :) A kinézete és hardveres infók youtube-on vagy csomó más oldalon fent vannak.

  Viszont amikről nem volt szó a tesztekben, vagy csak használat után vehető észre:
  Rögtön 2 komolyabb hiba elő is jött.
  Az egyik, hogy a gyári headset hangja minősíthetetlen. Telefonálni jó, de minden másra felejtős. Oké, ez így van a legtöbb telefonnál, miért baj ez? Azért, mert rögtön dugtam volna rá a megszokott fülesem, és itt vettem észre, hogy nem "pattan be" :)
  Az van, hogy a gyári 3,5ös jack 1mm-el hosszabb.[link]
  A képen a középső fehér a gyári, a 2 fekete pedig másik szabvány csatlakozó. Ez az 1mmes dolog pont arra elég, hogy a legkisebb mozdulatra kiessen a bedugott fülhallgató. Egyébként amíg nem esett ki, hallgattam zenét egy shure fülessel, szépen szól, ezzel nincs baj.
  Két dologra tudok gondolni, mint megoldásra. Vagy bluetooth headset, vagy ebayen kell találni valami kábelt, ami megoldja ezt a "kis" problémát.
  A másik dolog a kijelzővel van. Szépek a színek (a fekete is), pixeleket maximum nagyítóval lehet találni.
  De sajnos beég. Ehhez elég 3-4 perc, hogy ugyan az legyen rajta. Például a status bar, ezt a legkönnyebb észrevenni. Szürke háttérnél látszik, vagy olyan alkalmazásnál vehető észre, ahol szürke színek vannak ezen a területen. Ilyen, mint a videóban:[link]
  Kb ugyan így elég 3-4 perc, hogy eltűnjön. Érdekes, mert fekete háttéren meg nem látszik.

  A rendszer nagyon stabilnak tűnik, nyomkodtam össze-vissza, telepítettem játékot, programot, de egyszer sem fagyott le, még csak be sem lassult.
  Gyárilag teljesen fel volt töltve, mire elértem az 1%ot, a kijelzőidő 12 óra 6 perc volt. Ebben kb másfél óra játék volt, a többi netezés, youtube, mx player hd videókkal.
  Én nexus 4ről váltottam, azzal kb 3 óra volt a kijelzőidő, hát azután ez brutálisan jó :)
  A feltöltés meglepően gyorsan ment, nagyjából 2 óra kellett a teljes feltöltéshez.

Új hozzászólás Aktív témák