- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Taltosparipa
tag
Tronk: barmilyen rendszerben egy logikai egysegbe fogott kapcsolatok amik fizikailag is elterhetnek egymastol.
Tronkosites router es szerver kozott:
-router tamogassa es milyen megoldasban tamogatja
-szerver OS es ethernet kartya driver is tamogassa megoldasnak ugyan olyannak kell lennie -
- iSO -
tag
Menjünk tovább..
A Linksys LSRW2016 switch ''trönk'' szolgáltatása kihasználható-e olyan számítógéppel, amiben 2 db 1Gbps Ethernet kártya van, úgy, hogy azon összesen 4Gbps sávszélességhez jussunk? (Full-duplex módban 2-2Gbps oda-vissza), vagy ez csak switch-switch között megy?
A Linksys support nem tudott rá tisztességesen válaszolni...
Esetleg valakinek tapasztalata???
10x: -
shev7
veterán
szerintem itt a kovetkezore gondolnak. Ha pl ket gigabites switchet 8 porton kotsz ossze, akkor 8 gigabites kapcsolatod lesz a ketto kozott. Persze ehhez olyan switch kell amelyik lekezeli azt hogy ezek a vonalak egyiranyba tartanak, es tenylegesen kihasznalja a 8gbps-et. Ezt hivjak tronknek, sztem.
-
Goose-T
veterán
A trunk a hálozatok témakörében alapfogalom, nem definiáljuk.
Egyébként két hálózati elem közötti kapcsolatot jelent - ezek lehetnek telefonközpontok, switchek, media gatewayek, akármik. A lényeg az, hogy sok egyforma, relatíve kis sávszélességű kapcsolat van párhozamosítva, hogy biztosítani tudja a hálózati elemek között szükségszerűen nagy forgalmat. Szóval semmi ördöngösség, a trunk sok drótot jelent, semmi többet.
-
- iSO -
tag
Sziasztok!
Találtam már ilyen megnevezésű témakört, de nem volt benne, ami engem érdekel.
Egy managelhető switch kapcsán találkoztam a trönk fogalommal. Azt írják, hogy így növelhető a sávszélesség. Semmi infót nem ttlálok erről. Tud valaki segíteni, hogy hogyan működik ez ?
Az idézet:
''A switch 128 VLAN (virtuális alhálózat) hozható létre a segítségével, 4 csoportba összekapcsolható 8-8 port (trönk), a sávszélesség növelésére.''
Előre is köszönöm:
iSO
Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest