-
IT café
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
-
qqzs
őstag
válasz galaktikus #4051 üzenetére
Kiderult, hogy nem a nullakkal van bajuk hanem azzal az egy account szammal. Ami egy magyar laptopwebshop szamlaszama, utannuk néztem radium.hu es nem talaltam ados vagy fekete listan oket. Szoval erdekes.
Nekunk 10 eve van wise ceges accountunk minden magyar penz ezen megy keresztul nincs veluk semmi gond. Mondjuk van mellette HSBC account isEladó: GTS450
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok! Revolut vagy Wise jobb külföldi összeg költésére? (Montenegro)! Köszönöm!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az egyik eladó cuccomat Transferwise-os utalással egyenlítenék ki, úgy, hogy devizából váltana Ft-ra és utalná el a vevő.
Úgy láttam, hogy ez lehet akár 2 nap is.
Tudja valahogy bizonyítani nekem, hogy elutalta? Mert nekem az utalás pillanatában át kellene adnom a terméket egy ismerősének Magyarországon, ő meg Angliából utalna.
Nagyon köszönöm! -
biker
nagyúr
válasz TestamentDNR #4054 üzenetére
ne váltogasson, utaljon egyből, devizák közt
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz TestamentDNR #4056 üzenetére
nem, mindenki tud bármilyen devizára utalni saját devizával. pl tudok huf számláról/kártyáról gbp-t utalni.
A váltás gondok ott jönnek, hogy pl magyarországra csak forint mehet, angliába meg csak GBP, tehát magyar számlára gbp nem fog jönni csak huf. Ha pontosan leírnád, az utaló hol él, milyen valutáról utal annak a címzettnek, aki hol él és milyen wise számlája van, megmondjuk lehetséges-e. Első hallásra ez váltás nélkül is azonnal menne.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
C64
őstag
Magyar az illető?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
TestamentDNR
aktív tag
Angliában élő magyar. Wise számláról utal OTP-re.
Gondolom átváltja Ft-ra és Ft-ban érkezik.
Úgy egyeztünk meg, hogy a köztes személynek akkor adom át a csomagot, ha az OTP számlámon kattant a pénz. Azt mondja a srác, hogy azonnal át szokott érni, sosem volt ebből gond. Hwapro-s kontakt, nem hiszem, hogy gond lesz, de jobb félni, mint megijedni. -
C64
őstag
válasz TestamentDNR #4059 üzenetére
Átváltja a gbp-t huf-ra, azonnal megvan és küldheti magyar számlára a forintot ami szintén pillanatok alatt megvan.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
biker
nagyúr
4 óra wise számláról gbp-t hufra küldeni
ez a max.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
nekem amúgy bűzlik... Angliában élő magyar angliából fontot utal forintra, majd utaláskor átadod egy harmadik félnek, aki elviszi neki. Hát nem egy ilyet olvastam már, sose happyend volt
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsola400
aktív tag
Nyissál te is Wise számlát, Wise között pár másodperc alatt átmegy a pénz.
-
Ivy.4.Ever
őstag
A családban én üzemelem be az új telókat. Úgy, hogy dobozából vettem elő, nem egyszer láttam spamelő szir-szar alkalmazásokat. Volt, hogy a gyári böngésző fosta az undormány értesítéseket. Nem is csak a kínaiakon, de samsungon is.
Az USB-s linux tetszik, bevetem én is. Autentikációra már butafonos smst használok. Kényelmetlen biztos, de még mindig jobb, mint bejárni a bankba. Én erre gondolok közben[ Szerkesztve ]
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Ivy.4.Ever #4068 üzenetére
Meg azt nézem, hogy alapértelmezetten egy egynapos cookieba menti a sessiont. Az 'emlékezz rám' meg az azonosítást is kiiktatja 30 napra. Nemhogy még időkorlát lenne bejelentkezés után.
Nincs aki szóljon, hogy ezt nagyon nem kéne?[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
válasz Ivy.4.Ever #4068 üzenetére
Egyetértek! Én is feltöltőkártyás butatelót használok erre a célra. Tényleg kényelmetlen, volt pl., hogy elfelejtettem az adategyeztetést, ezért nem tudtam az internetbankba belépni,de én is nyugodtabb vagyok így. Akkor általában valamilyen live linuxot ajánlottak bankolásra. Puppy Linuxot használtam, kis méretű, gyors. Már a bootoláshoz is jelszó kellett. Nem értek különösebben a Linuxhoz, akkor, ha jól emlékszem a CIB-nél kellett a Java, erre tudtam rátenni, illetve beállítástól függően adatokat - pl.számlakivonatokat - lementeni. Mondjuk így értelmét vesztette a "live" jellege.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
scott_free
senior tag
válasz Ivy.4.Ever #4069 üzenetére
Azt én is néztem, hogy utalásnál max. jelszót kér újra, de ott nincs telefonos (sms) azonosítás. Azt nem is lehet beállítani utaláshoz, csak a belépéshez?
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz scott_free #4071 üzenetére
Aha azt én is hiába kerestem.
Meg hab a tortán a gmailes, facebookos regisztráció. Biztonságilag komolytalan egy banda. -
Kront
tag
Sziasztok!
Szeretnék Wise számlát nyitni. Átolvasva az ügyfélazonosítási eljárásukat, nem világos számomra, hogy személyi, útlevél, jogosítvány közül én dönthetek, hogy mivel azonosítom magam a regisztrációkor vagy ezek közül lehet, hogy alkalmasint ők döntenek, és csak a személyit fogadják el? A személyim a pandémia alatt lejárt, okmányiroda meg legkorábban egy hónap múlva fogad. A másik két okmányom érvényes. Elszúrni nem akarom az elején, inkább megkérdezném Tőletek, mielőtt elindítom.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
-
Flinter
tag
Szervusztok, Ausztria automata benzinkút elfogadja a (T)Wise Mastercardot?
-
Flinter
tag
válasz snorbi82 #4053 üzenetére
Ha van rajtuk EUR és vásárolsz velük, akkor Revo és Wise egyformán jó.
Ha nem EUR van rajtuk, akkor Revo-nak van némileg jobb váltási árfolyama (=bankközi deviza eladási árfolyam) (350eFt/30nap csúszó keretig, efölött +0,5% - már ha csak standard alapszámlád van, ha valami prémium, akkor ez sincs). Korábban volt a Revo-nak 1% hétvégi váltási felára, de most hirtelen ilyet nem látok, Revo fórumban biztos pontosan tudják.
Wise kártyán az EUR váltás HUF-ról tudtommal Revo árfolyam +0,41% díj.[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
Nekem be van állítva a kétlépcsős azonosítás, de simán beléptem a weben a fiókomba.
-
Manitou
veterán
Szerintetek Wise számlán mennyire életbiztosítás parkoltatni bizonytalan ideig nagyobb összegű eurót ? Asszem 15000 Euro-ig ezért nincs plusz díj. Így vegyük alapul ezt a 15000 Euro-t.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
Ez hogyan vonatkozik a forintra? 8M felett mondjuk?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
-
Ivy.4.Ever
őstag
És azt ti tudjátok követni mi van ha ellopják a pénzt? Mert hazai banknál állja a bank, de ha Wise-ról lopják ki, akkor a belga vagy magyar iroda megtéríti?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Ivy.4.Ever #4086 üzenetére
Semmit, 2FA beállítva, email jön utalások esetén, extra paranoid-ok meg mindig tiltogathatják a kártyát az app-ból, plusz van virtuális kártya is.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
spileraaa
senior tag
wise még nem rendelem meg a fizikai kártyát addig nem lehet virtuális kártyám?
elég drága a szállítás
iköltség majdnem duplája mint amennyi a revolutnal volta wise ad eldobható virtuális kártyát is? vagy miket ad?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
sisi22
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #4069 üzenetére
Marmint kinek?
Marmint kinek mi az erdeke, foleg, ha van hatsokapus vpn is beepitve.Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest