Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Hi!King #4793 üzenetére

    Megtévesztő, abból a szempontból, hogy nem sok köze van ahhoz, amit sokan társítani próbálnak hozzá. És ha megtartotta az értékét, akkor mi van? Ha egyébként alig tudtál bevételt szerezni. Közben, ha egy másik devizában, aminek felére esett az értéke, 3-4x-ezni tudtad a bevételeid. Akkor melyikkel jártál jobban?

    Lex Icon ezt elég jól értette, csak sajnos ez a közösség is olyan, mint bármelyik másik. Él a kis buborékjában és ha a sajátjától eltérő véleményt lát, az frusztrálja és elkezdődik a mocskolódás. El is lett innen üldözve.

    #4794 Ixion77
    Nem gondolom, hogy ebben az időszakban jobban menne nekem, mint másoknak. Csak attól még nem ragadok le annál az egyszerű narratívánál, hogy mindenről a NER tehet és ha nem a NER lenne, akkor itt tejjel-mézzel folyó kánaán lenne. Lehet őket szidni, van is miért, de ha valaki csak idáig jut, akkor ő egy szurkolócsapat tagja és nem képes vagy nem hajlandó differenciáltabb gondolkodásra, mélyebb összefüggések átlátására.

    Sajnos nagyon jellemző ez mindenkét topikra. A prémiumnak köszönhetően pár embert már lerejtettem, akik semmit nem tettek hozzá, cserébe megcsömöltem már a folyamatos epehányásuktól. De még így is rendszeresen ezen kell keresztülküzdenem magam, amikor megnyitom ezeket a topikokat. Nagyon fárasztó, hogy úgy kell vadászni az érdemi info-t.

Új hozzászólás Aktív témák