Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz alibiman #43451 üzenetére

    Fegyver/item/módosító vásárlás:
    Ezeket többnyire nem éri meg megvenni, vagy esik lootként, vagy kraftolni kell (ha már fullon van, akkor már érdemes valamire elkölteni).
    Ezért mindenképpen vedd meg az összes 256-os tervrajzot és lvl30/34-es módosítókat (a kisebbeket egyelőre felesleges, csak akkor, ha van felesleges Ph credited), ahogy woker is írta.

    Amiket megéri mégis megvenni, azokat azért szoktuk itt a fórumon is jelezni, az itemek között van egy Taktikus tok, ami használható (megítélésem szerint, illetve amiből már van CF, azokat meg se szoktam nézni ami vehető, fegyvereket úgyszintén, kivéve ha van jó LVOA-C, vagy valami sniper)
    Ezeket lehet érdemes megvenni, a módosítókból többet is:

    Vectort szerintem nem sokan használnak, Könnyű M4 amit nagyon sokan. A Vector az még nagyon az elején volt a csúcs, manapság nem jellemző szerintem. Esetleg MP7/MP5.

    Az ugye megvan, hogy 1 értéket tudsz (CF itemeken kettőt) rollolni rajta. Azért kérdezem, mert ezt kérdezted:
    Aztán pl. van mellény, a az Örszem döntése, az éppen most 1957 szintü, ami kicsit több, mitn az én DeadEYE mellényem, ami 1902, de ez utóbbi tűzerőben jobb, szóval igazából nem érzem, hogy erre kéne költenem.
    A szeteket nem nagyon kellene keverni, mert akkor bukod a szet bónuszt, ha elkezdel visszafelé lapozni, akkor egy csomó screen van megosztva, hogy ki milyen szeteket rakott mostanság össze, nem feltétlenül követendő példaként, hanem elvi szinten érdemes értelmezni ezeket a screeneket.
    Esetleg ha bedobnál egy screent a jelenleg használt cuccaidról, az sokat elárulna.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák