Új hozzászólás Aktív témák

  • vegitossj7

    addikt

    válasz Snip3r_HUN #32457 üzenetére

    Ugyanazon kép ránézésre 100x-ra, értelmetlen aláírással. Ez spam. És nem volt off, Topikgazda tette abba.

    A gyerekes dolgokat ne firtassuk. Van itt elég bőven, mégsem "szégyenezem" meg trollozom le az illetőt.

    Itt van még mindig ez a király topic, szó sincs róla, csak nincs rendben tartva kb. mióta a játék megjelent, de inkább az 1.2-1.3 alatt került full toxicba az egész fórum.

    Elvileg TS-en beszélgettek, megosztjátok ti egymás között is, nem kell full random képet 100x felrakni, miközben senki más nem érti miről van szó. A felfogásról és a glitchekről már nem is beszélek.

    Ebből én nem tudok mire asszociálni, és mikor megkérdeztem mit kell nézni, akkor nekem semmit... Hát ez igazán király kis közösség, tényleg.

    (#32458) sith7: Mindig mondtam, visszanézek, hátha változik a helyzet Patchügyileg. Ki aktív, ki érdekel a játék, és kit érdekel a glitches cheatergyalázás 0-24-ben. Tőlem is igazán jöhetnének videók, de ha tudom, hogy senkit sem érdekel, akkor nem szenvedek vele. Megpróbáltam az 1.5-el, az eredménye 60 hsz volt utána valami vérszemről meg valami főniről. Én most próbálkozom, próbálom az értelmes társaságot megtalálni, ezért beszélgettünk el olyan jól ketten. Többet valszeg nem is fogunk, de valahogy reagálni kellett az oktalan törlésre, mert a Topikgazda NEM MODERÁTOR.

    (#32459) pzstm: Valamit csinálhatnak a heal cooldownal, meg annak mértékével a support stationnel, az accuarcy-n változtatnak, a threat működik végre. Egy checkpoint kell bele, meg egy szofisztikáltabb dmg output és rendben vagyunk szerintem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

Új hozzászólás Aktív témák