-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
- Ha szereted a gyűjtögetést szedj össze minden echot-t, telefonfelvételt, naplót.
- Közben csinálj meg minden fő és mellékküldetést és ahogy Játékostársam is írja nem tudsz megmaradni 8. szinten- max ha indítod még a maradék 3 alt karaktert, de az is csak időleges.
- 30 alatt kalibrálni és vásárolni szerintem felesleges.
- 30 felett megnyílnak a napi, heti küldetések amelyekért ládákat kapsz+ 400- ezer XP credit után megint kapsz field/harctéri ládát. Ott van még a PxC -ért vásárolható cuccok, ládák tervrajzok ez is csak 30 szint után.
- Ha megvan a Season Passod Underground és Survival.
- 1.6-ig hátralévő időben érdemes a credit sima és DZ gyűjtése, valamint a héten többször említett nevesített fegyverek beszerzése ehhez azonban elengedhetetlen a 30. szint elérése és természetesen azt követően Tier 5 fokozatra váltás akkor kapsz 256 GS-cuccokat.
- A hétvégén simán meg tudod csinálni egyedül is a 30. szintet, de ha gyorsabban szeretnél haladni, akkor egy másik felhúzó játékosra rácsatlakozva simán megvan 2 óra alatt az összes főküldetés.Más PTS indulása útán csinált valaki sikeres Survivalt?
Tegnap 2- ből 2-szer bukta, valamit állítottak, mert nemcsak egy helyre dobja a játékosok 80%-át, de a mobok is erősebbnek tűntek.
Mondtam is Játékostársamnak mintha rá akarnának kényszeríteni a PTS kipróbálására.
Hát akkor majd ma megtörténik.Az On és Off topikban zajló vitához annyit, hogy ez egy JÁTÉK, mindenki ugyanolyan fórum/játékostárs, ki ügyesebb, ki szerencsésebb, kinek több ideje van a játékra, kinek nincs, de próbáljunk megférni egymás mellett, mert akkor tényleg az lesz amit Akoska07 leírt.
Újonc kedves fórumtársak pedig kérdezzetek nyugodtan, szerintem nem csak a magam nevében mondom fogunk válaszolni ahogy időnk engedi.
Mindenkinek szép napot és jó játékot kívánok.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
.LnB
titán
Volt már? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
yozsee11
aktív tag
válasz akoska07 #32641 üzenetére
Szép kis számok...Elnézve róla a Lexis videót, senkinek nem tűnt fel tervezéskor, hogy ez túl OP lesz?
Apropó, van bármi olyan, amivel a mobok vagy a többi játékos tudja csökkenteni a krtikus találati esélyemet ideiglenesen? Mert ha nincs akkor ugye 100% fölé nem mehetne, itt meg 112%
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
xyvalaki
aktív tag
Most jöttem ki a PTS-ről és egyenlőre az van hogy ment az adok-kapok a ruszkikkal. Feküdtek ők is eleget, pedig mj csak ketten voltunk. És a kimentések is sikerültek, annak ellenére hogy ott ólálkodtak végig. Ha ez a tendencia maradna, az jó lenne.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
bunfi
őstag
válasz xyvalaki #32656 üzenetére
Tervezési hiba, nem így fog bekerülni (remélhetőleg) a végleges patchbe. Amúgy ez a dps érték felmehet 19 millióra is és akkor lényegileg max. két lövésből döglenek a mobok.
[link] A videóban megmutatja a felszerelését és utána felstackeli a bónuszokat.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Anonymus23
veterán
Azért ez hihetetlen, hogy ennyire folyamatosan égeti magát az Ubi.
Ekkora blamázs, és még mindig ott van az a sok szerencsétlen...De ahogy látom, még nem is minden tálent él a fegyón, pedig az inaktív ad +10% sebzést...
Impotens egy banda az biztos....;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #32658 üzenetére
Én azt nem értem ebben az egész seekr vakyria dologban, hogy ezt nem tesztelte le senki mielőtt indúlt a pts? Nem tűnt fel senkinek, hogy valami nem oké? 19 milla DPS ez nem egy apró bug!
-
Habib[HUN]
senior tag
PTS azért van, hogy kiderüljön ekkora bug. Nem értem ez miért probléma. Ha a véglegesbe kerülne be ilyen, na akkor az fájdalmas lenne. Egy teszt szerveren talál valaki valamilyen bugot, azzal az égvilágon nincs semmi baj. Sőt jelenteni kell, hogy van ilyen. Elvégre nem ezért van ez az egész PTS dolog?
-
myckey
veterán
válasz Habib[HUN] #32660 üzenetére
Szerintem is rendben van, hogy itt derülnek ki ilyen baklövések.
Élesben már lehetne őket szidni, mint a bokrot.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
bunfi
őstag
Nem, a PTS azért van, hogy az életképes ötleteket teszteljük. Ez teljesen nyilvánvalóan életképtelen, ahogy vegitossj7 leírta, 6000% crit hit damage és a 112% crit hit chance az első alfa build során ki kellene, hogy derüljön: ez baromság, ez életképtelen. Ahogy a Hungry Hognál is. Ha valamin nincs limit, az mindig nagyon veszélyes. A SeekR-t sem gondolták át, mivel effektíve 33,3% crit hit chance-t ad, ami indokolatlanul sok. Most megváltoztatták mind a SeekR-t, mind a Hungry Hogot, de a módosítás csak utóbbinál nevezhető tesztre érett koncepciónak (50% cap, 10% növelés killenként), az előbbi még mindig nem jó, mert a 200% fejlövés sebzés egy snipernél összeszorzódik a fegyvermodokkal és az alap +150-170% fejlövés sebzéssel. Tehát automata sniperrel két test-egy fej és megöltem a kedves játékostársamat. Ezt azért nem annyira lehetetlen kivitelezni, így habár pve szinten tetszik az ötlet, mert revitalizálná a snipert, pvp-ben megint egy újabb mód a rendszer abuzálására.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Persze, erre való a PTS, mert fejlesztők se tudnak mindent minden variációban letesztelni. De amikor bevezetésre kerül valami újdonság, akkor azt azért illene letesztelni valamennyire, mielőtt kikerül akár PTS-re is. Ez nem olyan bug, amit csak nyakatekert állítgatások és a megfelelő napéjegyenlőség megléte esetén lehet előhozni. Ezt ha valaki is kipróbálta kb 2 perc alatt észre kellett volna vennie.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Madoc
veterán
Na de a pts az public test. Előtte volt closed test ugye, és ott nem derült ki?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
PETEE78
senior tag
-
nagyúr
nem is tudom, hogy ki mondta, de elvileg ez ugyanaz a build, amit etf is tesztelt. kizártnak tartom, hogy ott ne vették volna észre ezeket.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
Cain fórumtárs megelőzött így van:
Az Elite Task Forceról, se feledkezzünk , mert ők is hasonló állapotban lévő patchet teszteltek és külön ezért hívták őket létre a korábbi patch előtt.
Nem kedves fórumtársak itt megint csak a pénzről van szó-csalogassuk a PTS-re azokat akik még nem vették meg a Season Passt stb. beetetjük őket- mert még mindig sokan vannak és rögtön az I. negyedév megalapozására van bevétel.
Nem hiába van tele a youtube twitch ezekkel az úgynevezett népszerűsítő videokkal+ ott van még a sírásfaktor is lásd. Alpha, Banshee.Jól ki van ez találva, nem olyan elveszettek mint amilyennek mutatják magukat.
[ Szerkesztve ]
-
-
PETEE78
senior tag
válasz arnikusz #32668 üzenetére
még egy kis off ...
A régebbi állapotokhoz képest, mivel gyenge a gépem, egy ideje csak félelmetes minimum beállításokkal tudok játszani DZ-ben. Kb fél évvel ezelőtt minden probléma nélkül tudtam rohangászni, töltési és egyéb anomáliák nélkül, 720p-ben, elfogadható beállításokkal. Szerencsére alakul a vasam, de ez akkor is érdekes...[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
arnikusz
veterán
válasz PETEE78 #32670 üzenetére
Korábban, talán november körül Cain vagy Norti fórumtárs, de lehet, hogy nem ők ( ezért elnézést, ha hazamegyek visszakeresem) írtak egy módot, ami a telepített könyvtárból való szemét kitörlését jelentette és sokan megcsinálták.
Én csak a mentett 1000 feletti darabszámú png és jpg -et töröltem.
Viszont ilyenkor patch és PTS környékény előfordulnak ilyen lassulások, grafikai torzulások is.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz micafighter #32669 üzenetére
ehhez kellett egy Argentínában történő válság, és egy home társ akit szintén érdekel
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madoc
veterán
Maradjunk annyiba hogy home-olva tehát ketten véve is a legolcsóbb gold 6000 volt fejenként,azt is argentinábol lehetett amit már megszüntettek. Tehát pzs sem vette 5400 ért. Tudom mert énis elővételben ugyanigy vettem.
Amugy:Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pzstm
titán
10820 Ft-ot vont le a kártyámról, és home-oltam (pezó nagyot változott akkoriban, és még így sem a legolcósbban vettem )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bunfi
őstag
5400? Konzolra? Ez mondjuk érdekes, mert még cdkulcs boltból, akciókkal sem lehet mélyen 10eHUF alatt megúszni a alap+SP kombót (legalábbis pc-re és nem úgy volt, hogy a konzol játékok drágábbak?). Én megköszöntem nekik az elején, hogy létezhetek, mikor odaadtam a Deák igazolványomat, de csak egy matyit adtak vissza.
(#32674) pzstm
Ah so...[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Részletkérdés, hogy 5,4 vagy 6k (ő irta amugy az 5,4-et nem magamtól találtam ki ), PC-n a legolcsóbb a 25 USD amazon akció volt a gold verzióra majdnem 1 évvel a játék megjelenése után, az az akció amit vagy egy hónapja irtam ide Nem irigység beszél belőlem, örülök hogy be tudjátok/tudtátok szerezni olcsón, nem ezért irtam, na de lapozzunk szerintem ne offoljunk tovább
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz micafighter #32676 üzenetére
Hogy mennyibe kerül, került a játék az nem off.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Elims
veterán
Anonymusöszi!! :-)
A nagyon jó lehetőség a safe house-ok közötti ugrálás és egyre jobb cuccok vétele.
Pénzt meg egyetlen fegyverből kaptam. 85e credit-en. :-) Ezen a szinten komoly pénz.. :-)
A szintem nem fog növekedni,mert tegnap is vmi 20.szintű területen jártam és az ellenség feje fölött csak egy egyszerű koponya volt.A barátom elmondta tegnapelőtt,hogy mit is jelent az a koponya...számomra.
Ja,pénzt úgy adott,hogy én rá join-oltam az ő szerverére és mászkáltunk kicsit egy pár ellenségig.Találtunk egy csoportot,7-en voltak,sniper-rel,stb-vel.
Kérdeztem a barátom,hogy nem lesznek-e sokan,szaladjunk? :-)
Ő azt válaszolta,"Talán nem kell." és mire a puska ravaszához ért 3-at leszedett.. :-)))
Én hibába adtam nekik fejlövést sniper puskával,az életcsíkuk mintha ki lett volna ragasztva. :-) Meg sem nyikkant pedig nyomkodtam beléjük. :-)
A náluk talált puskát nekem adta (megosztással) én meg azt eladtam,lett pikk-pakk 85e-m. :-)És az olyan területeken (is) sokat bújok vagy inkább kerülök.Így a szintem marad.Majd amikor van egy komolyabb összetételem a cuccoknál,megindulok.
Arnikusz:
Azokat a gyűjtögetéseket nagyon csinálnám,de még most "vak" vagyok.Nem látom a helyeiket a térképen.Viszont a fősztori után láthatóak lesznek -a barátom szerint-.Akkor rájuk fekszek,addig meg csak ha véletlenül beléjük botlok.
A season pass-t+minden hozzávalót megfogok venni ahogy végzek ezzel az egésszel.Ez egy olyan játék amihez minden kiegészítőt megfogok venni.
Köszi a tanácsokat!!! :-)Bocs,hogy így,linkelve írom a hsz-okat,nagyon kényelmetlen mivel telefonról írom,de olyan dolgokat írtok amit később jó lesz visszaolvasni és így egyszerűen fogom tudni. ;-)
-
pzstm
titán
más: van egy talented skill fegyvereken, amit előszeretettel használok magas elektronika mellett. Az most csak bug vagy úgyis kell működnie, hogy ha nem lövök egy golyót sem ki belőle, de a seeker megöl valakit vagy a turretem, akkor ugyanúgy aktiválódik a talent és megadja a 15% extra skill-t. Ez így normális vagy bug és javítva lesz?
-
vegitossj7
addikt
Ha a kezedben van, akkor müködik, mivel nem azt írja, hogy azzal ölj meg valakit, csak legyen a kezedben.
Tesztelve, ha 2 talenteded van a 2 fegyón, a fegyverváltás sem tünteti el.
Erre alapult amúgy a sok Predatory Life-leech Firecrest build is.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
pzstm
titán
válasz vegitossj7 #32682 üzenetére
okok, akkor fogok tudni erre alapozni 1.6 után is magas firecrestes elektronikával, relentless táskával
-
arnikusz
veterán
A gyűjthető dolgok egy adott területen csak akkor válnak láthatóvá, ha az adott területen lévő összes küldetést fő és mellék megcsináltad, valamint feloldottad a safe house-t és a szekrényből, vagy JTF tiszttől felszeded az un. jutalmat.
A gyűjtögetés során vannak bujkáló drónok, felvételek és echo-k is.
A drónok-at (16db) kifelejtettem reggel, ezen tárgyak még csipogó hanggal is jelzik, ha a közelében vagy.A saját menüdben is ellenőrizni tudod, hogy ha egy adott területen nem találsz valamit, de csak ha az előbbieknek megfelelően tiszta -feloldott a terület.
Ilyenkor leválogatod a térképen a gyűjthető dolgokra és útjelzővel megjelölve pik pakk meg is van.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz vegitossj7 #32678 üzenetére
Végre valaki leírta, köszönöm! Itt senki nem néz SOTG-t vagy redditet? Több helyen le van írva, el lett mondva, a PTS 1 build ua. amit az ETF tesztelt, ők is látták a hibákat, a fejlesztők is tudtak róla.
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz vegitossj7 #32688 üzenetére
Lehet. A lényeg, ezekről a bugokról mind tudtak a fejlesztők is meg az ETF is. SOTG-ben meg az is el lett mondva, hogy miért nem lett hotfixelve, de majd végignézi az akit ennyire érdekel.
-------
Build 2-ben aktív lesz a Last Stand, tudja valaki? SOTG-ben nem mondták
-
micafighter
nagyúr
válasz vegitossj7 #32688 üzenetére
Igen, egyik ETF résztvevő mondta YT videóban hogy amit ök tesztek nem = a PTS1 el.
-
DokiBaxxi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Na ez így már jobb build lesz, meglátjuk. A Seeker oké, hogy OP volt, így viszont szerintem kicsit túl sok nerfet kapott. Bár meglátjuk.
Fixed a bug where High End weapons only had 3 talents available when recalibrating instead of 6.
Ezt viszont jó tudni hogy csak bug volt[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
szimpinek hat...skilles változás is, gear setes talentek módosítása is, skill haste nagyon hasznos lesz nekem magas elektronikával úgy érzem
[ Szerkesztve ]
-
ceripapa
aktív tag
válasz DokiBaxxi #32695 üzenetére
Milyen nerfre gondolsz ?
eddig volt kb 20% skill hastem heal abilitykre még 15% , ez most már viszont még jobb lesz XDfelmegy majd ha mindenen 10% a max akkor 30% + 15% set + 15% vért ( only heal )
45% skill haste, és 60% skill haste heal skillekre :] awesomeNem mindent kell ujrafarmolni, táskát , pisztolyövet nem kell , meg a maskot sem . a többi 3-t igen.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
Majdnem sikerült jól megoldaniuk, leszámítva ezt:
It is important to note that “new bonuses” are only available on newly acquired gear. Recalibrating an existing item will not give access to a new bonus.
Ez főleg az elektronikásoknak (Reclaimer; Tactician) rossz hír, mert farmolhatják ugyanazt megint, de szerintem sokminent kell majd újrafarmolni más szettekhez is. Kár.
(#32695) swagger55
Auto-snipperrel továbbra is úgy látom hogy elég erős lesz, főleg pvp-ben, mivel a bónusz talonba kerül, tehát ha harmadikra lősz fejest, ha hatodikra lősz fejest mindegy, kapod a multiplikatív bónuszt. Sőt mobon is fel lehet stackelni, mert ha jól emlékszem azt írták az elején, hogy nem szükséges ugyanazon a célpontot kétszer testen lőni, mint amelyik a fejlövést kapja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest