-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz myckey #31043 üzenetére
Bug. Véletlenül nem csatlakoztál rá olyan ismerősökre mostanában, akiknek ki van fejlesztve, vagy majdnem ki van fejlesztve a bázis? ?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
addikt
válasz #81556480 #31044 üzenetére
MarcoStyle mai videójában mondta - és ebben igaza van -, hogy Level 1-30 a játék "gyakorlópályája". Ha ott megcsinálsz mindent, területenként, akkor jól fogsz fejlődni és 30-as szint után is tudni fogod, hogy lehetsz egyre erősebb Tier 1-től Tier 5 felé. Ne várj Mass Effect vagy Witcher 3 szintű sztorit, ez egy looter ARPG, tele van monotonitással.
-
nagyúr
válasz TazLeacher #31053 üzenetére
nincs mit. ha van még kérdés, tegyétek fel nyugodtan, előbb-utóbb majd válaszol rá valaki.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
myckey
veterán
válasz vaakuum #31051 üzenetére
Igazából, haverral mentem, ő már 30-as szintű.
De csak túlélőztünk.Illetve tegnap másik haverral csináltam pár olyan FŐ küldit, ami nekem már rég kész van, de neki még hiányzott.
Ez volt ma és tegnap.
Erre fel ma, megyek base, azt látom teli vagyok ponttal.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
VTom
veterán
válasz micafighter #31047 üzenetére
Azért csak legyűrtük hárman.
Ma sikerült egy random oroszt kifognom, ketten mentünk, rendszeresen ránk jött két srác, mikor lelőtTEM őket, az orosz odajött, és elmondta nekik, hogy fák jú bíccs.. Ki is dobtam a p*csába.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Bocy18
csendes tag
Sziasztok .. Valakinek nem lenne kedve dz-zni..? 2en vagy akár csapatban..? Szivesen jatszanek valakivel..
256os vagyok meg picit gyengecske (ezert is kene a loot)
Varom a felhasznalokat.. -
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Tier 5-ben vagyok 256 GS-el. Miért nem találkozom sehol 34-es szintű fegyver és egyéb módosítót? Vagy nincs is ilyen?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
myckey
veterán
válasz VincentVG #31059 üzenetére
Bizonyos követelményeknek kell megfelelni, akkor aktiválódik.
Ezt ott találod a fegyvered mutatói alatt. Egérrel kell görgetni az ablakban. videjó
Lényeg, hogy a 3 fő képességednek kell olyan szinten leni ( pontosabban az ott található módosítónak ) hogy az megfeleljen a Talent kritériumának.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
válasz VincentVG #31059 üzenetére
az ökölszabály az, hogy egy fegyvernek legfeljebb 3 talentje lehet, hogy pontosan hány van, az összefügg a minőségével (szürke/zöld/kék/lila/sárga, tehát ez nem a gear score!). ezeknek a talenteknek van egy firearms és/vagy stamina és/vagy electronics követelményük. van olyan, aminek mindháromra van előírása, van olyan, aminek csak egyre. hogy ez mennyi, az már függ a gear scoretól is. pl. a 256os gear scoreú brutal talent ha jól mondom 4790 firearmsot kér. ha ez megvan, akkor aktív lesz. ha nincs ennyi, akkor nem.
ez alól kivétel a sárga fegyverek harmadik talentje ingyenes, nincs követeménye, mindig aktív, ezért a harmadik helyre lehet olyan talentet is beaktiválni, amely az első két helyen nem lenne aktív.
a másik kivétel ez alól a pisztoly, mint oldalfegyver, mert nekik csak két talentjük van, kivéve a neves pisztoly (pl. damascus).Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
BullKoxa
őstag
DX12 ben. nekem akinek a legtöbb baja volt ezzel a játékkal ezeket tudom futtatni alatta. GpuZ 1.0.16.0., és a HWinfo v5.42-3050 . AMD Crimson ReLive Edition 16.12.2 .
Kérdezni szeretném ez mi lenne ha fel tudnám venni? pirosan látszik
mindig találok ilyet de nem tudom felvenni, mert tele vagyok vele.Köszi a segítséget előre is !!
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz BullKoxa #31062 üzenetére
Igazából, ha piros a táska jelzés, akkor az annyi, hogy telített vagy az adott tárgyból, amit kapnál, így nem tudod elraktározni.
Már ha erre gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Olyan jelenséggel nem találkozott más, hogy baktatás közben, egyszer csak gondol egyet a karakter és nekiáll sétálgatni? Baromi idegesítő DZ-ben, mikor 4en futunk én meg lemaradok. Hiába püfölöm a shift-et vagy a bspace-t, semmi.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Exelsior
senior tag
válasz Bocy18 #31057 üzenetére
Szia vegyél fel. szoktunk menni haverral.
ID: csernus19
Üdv,
Exelsior
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek, egy pvp support builden gondolkodom. Reclaimer v tactician szett lenne alkalmasabb? Milyen gold felszereléssel kombináljam ami a legjobbak egy ilyen supportnak? Fegyver talentek közül mi lenne az ideális? Valamint a stamina/armor módosítók tökéletesek hozzá? A lényeg h nem magányos playerként szeretném használni hanem csapatban valamint milyen karakter talentek a jók egy pvp supp. karinak. Eddig mindig dpst játszottam de valakinek be kell vállalni a csapatért hasznos tanácsokat szívesen fogadok e téren. Előre is köszönöm szépen !
Dreco89
-
VincentVG
senior tag
válasz velizare #31061 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek a választ.
így már vili, nem görgettem lefele soha...kicsit más téma, de ahogy belemerülök a játékba..
hát kezdem érteni ezeket az árazásokat / DLC / úgy általában h kétszeres árat fizetünk egy game-ért..
elképesztő mennyiségű meló van benne, ennyi modellezés, textúrázás, etc...
tényleg nem lehet összehasonlítani azzal amiket 5-6 éve nyúztunk. -
lacy86
addikt
Mai napon beszereztem a jatekot
4600FT voltRemelem megerte 😜👍✌️👏
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
VTom
veterán
válasz SkyS1gn #31079 üzenetére
Kb. annyira erőltetett ez a műsor, mint amikor a stand uposok égetik a celebeket..
Fikázni én is tudok mindent, főleg ilyen alsó tagozatos stílusban, mint ez az idióta. Meghallgatnám a véleményét, hogy egy lövöldözős RPG elemekkel tarkított játékban mit vár azon kívül, hogy mindenkibe sok lőszert kell belelőni.Gondolom neki a Diablo III sem tetszett, mert sokat kell nyomkodni az egér gombját..
Tény, hogy rontottak a játékon a megjelenés után (már nem emlékszem melyik) patch-csel, de az 1.4 óta szerintem jobb, mint új korában, ez látszik is a játékosok számából.
Van akinek tetszik a játék, és van akinek nem. Nekem 266 órám van a játékban, és még egyszer ennyi tuti, hogy lesz, még nem csináltam meg 2 Incursion-t, és a Survival-lel csak a PTS-en játszottam, plusz idén jön a második SP ami nálam tuti vétel.
Meg egyébként is vissza kell még szerezni Ákoska zöld macskanadrágját!
-
SkyS1gn
félisten
Hát ő pont nem az alsó tagozatos stb stílusú, maximum első blikkre, évek óta követem, ő talán az egyedüli eredeti még yt-on.
Amúgy amit mond azt márciusban el is mondta, kb ezért 40órát játszottam vele én is többek között. 0 endgame cél...
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
1.5el kb 3órát. Holnap veselkedek neki jobban majd.
De ahogy néztem 1-2 grindfesten kivül meg csecsebecse geareken kivül u.o. a játék. A fundamentális játékmechanikai dolgokon nem javítottak/változtattak semmit.
(#31087) TheProb
Fogalmam sincs, de a Rocket League jobban lekötött eddig sajnos. Ott fejlődsz, egyre jobb akarsz lenni, megtanulni az aerialokat stb.
Holnaptól nekiugrok újra aztán meglátjuk begyere-e vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz SkyS1gn #31088 üzenetére
Nem értem az embereket.
Vegyük pl. a MOBA műfajt....
Na ott miféle end game cél van?
Semmi.Az arról szól, ami, se több se kevesebb....
De ha nem tetszik, az egyéni szoc. dolog. Ettől függetlenül még nem a játékban kell keresni a hibát.
-
VTom
veterán
válasz SkyS1gn #31084 üzenetére
Engem ez az ordibálós, mutogatós, mindent túljátszós stílus és az "én aztán most hű de megmondom ám a frankót" fajta szubjektív megítélés az alsó tagozatra emlékeztet.
A fejlődés, és a PvP az end game cél.. Mi más kellene még?
Mint írtam, nem mindenkinek jön be ez a játék. Aki nem szeret farmolni, agyalni, szetteket próbálgatni, utánanézni, és egymás ellen játszani, annak nem való. Aki viszont szereti ezt, annak egy páratlan hangulatot teremt, és óriási élményt ad a játék. De négyes csapatban az igazi.
Ha ez elkap, akkor viszont egy borzalmasan addiktív játék kerekedik belőle
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Vagy akár a térkép kimaxolása, illetve a 30-as szint utáni lehetőségek.
De már önmagában a Survival DLC is nagyon nagy feeling.
Underground pedig plusz tartalom.De lehetne még sorolni.
Co op -ban pedig nagyon durva.
Tegnap DZ -ben megkaptuk a rogue titulust. Nem volt séta galopp.[ Szerkesztve ]
-
drmazsi
aktív tag
válasz micafighter #31042 üzenetére
Elkezdtem az underground kuldiket, az ugy elég jo nekem. majd fentebb lépek world tierbe
Don't hate the player, hate the game ...
-
Dendytv
senior tag
válasz drmazsi #31094 üzenetére
Az Undergrand az most ok, hogy DLC de mit ad+-ba egy fajta küldetés és kész ? Vagy több küldetés van benne ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz TheProb #31087 üzenetére
Az egy sima hack and slash. A cél a gearelődés és a minél több és erősebb mob megölése egységnyi idő alatt. Akinek ez a grind nem jön be az nem fogja megérteni. Division elég sok hasonlóságot mutat amúgy a D3mal. Ezt sokan nem szeretik, ezért írjak le a játékot a story után.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Dendytv
senior tag
válasz myckey #31096 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz myckey #31099 üzenetére
A Loot-komolyabb mint akár egy napi küldetésben ?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest