-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #31650 üzenetére
Nagy duma
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Krissz1983 #31652 üzenetére
Ha jól sejtem a G36-on alul fókuszált talenttel...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
xyvalaki
aktív tag
Pont egy magyar csapatba futottam bele, akik szarrá lőttek hátulról. Ezzel még nincs semmi bajom, de iszonyú trágár módon beszéltek, annak ellenére hogy tudták hogy értem. Na ez ami nem tetszik. Ha itt leírom amit mondtak, minimum egy év ban. Mert ő az 24 órás karakterével mekkora ász.
Amúgy ezt a renegát dolgot kicsi nehezíteném. Mondjuk nem csak pár percig tartana. A való életben egy életre az lenne, itt meg mondjuk levadásznak négyen egy embert és kockázat nincs. Ettől függetlenül ötletesnek tartom.https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Dendytv
senior tag
válasz Anonymus23 #31650 üzenetére
LOL... nem kamu mert azt az M4-et pont akkor szereztem s ugy voltam vele, hogy akkor tesztelem itt...
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Lifer092
senior tag
M4 és G36 DZ-n kívül merre felé eshet? Illetve DZ-ben van olyan terület ahol a boss talán dobhat ilyet?
LVOA-C-m van jelenleg de kipróbálnám azt a híres-neves M4-et is.Ui.: Akinek gondja van a játék teljesítményével, annak ez a kis leírás sokat segíthet: Division Performance Guide
Sokszor bizony még Medium és Ultra között sincs szemmel látható különbség, ha nem a földet nézve játszol és az árnyékokat bámulod.
[ Szerkesztve ]
-
lukgab
tag
Sziasztok
Úgy néz ki, hogy többen kaptak promóciós kódot az UBI-tól, melyben egy 30% os kuponkód van, amely csak 2017. január 20. -ig lehet beváltani! Elvileg a gmail es promóciók között találjátok meg a levelet.
Ha valakinek nincs a kódra szüksége, legyen olyan kedves elküldeni nekem privátba, mert én lehet beruházok akkor a wildlands ra uplayen.Thanks for being with us in 2016! We hope we've helped you experience some enjoyable moments, and that you appreciated our games and merchandise.
To thank you for being a loyal customer, please find enclosed a code for 30% off everything in our catalogue, valid until 20th January 2017.
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
nagyúr
válasz lukgab #31661 üzenetére
Én nem kaptam ilyen email-t,pedig szívesen vettem volna.
#31660 Lifer092 :
Én LVOA-C használok,próbáltam mindkét M4-et (rendőrségi,könnyű) is.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
HorkayZolee
csendes tag
Sziasztok
Miert van az, hogy a bossok nem adnak csak alapanyagokat. Mar kb. 3 napja ez megy. Olyan is van, hogy mikor vegzek vele, akkor pl a lila feny csova, vagy mi az, latszik, de mire oda erek, mar csak feher, s vagy alapanyagot ad, vagy loszert, eu csomagot stb. Fegyver stb nem esik. 18as szinten vagyok, a missiokat, mellek kuldiket, echok stb. csinalom. Viszont a fo kuldeteseknel is csak hasznalhatatlan dolgok esnek. Kb. 3. napja. Csak neha jatszom, neha napi szinten, de akkor is a kimaxolasra koncentralva (mindent megkeresni telok, naplok stb.) Ha esetleg valakinek van valami otlete, azt megkoszonnem! -
xyvalaki
aktív tag
UG-ben jobb cuccokat dob. Fent nekem is lila meg kék cuccokat dobál, napok óta, kihívás erősségen.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
-
xyvalaki
aktív tag
De én 5-öst nyomom, mégsem ad semmit. UG-ben pedig a harmadik éhes disznót adja meg nevesített fegyvereket.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Szép estét mindenkinek!
Last Stand teaser:
AK és PP 19, Vector és LMG az Agenteknél.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
DokiBaxxi
őstag
Szerk: megelőztek
Szerk2: 0:27-nél az a Pit
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
-
pzstm
titán
válasz vegitossj7 #31677 üzenetére
igen, utólag majd bepótolom az infókat
1.6 és Last Stand is benne lesz remélem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
VincentVG
senior tag
Sziasztok,
Az Underground DLC játékos párosítással kapcsolatban kérdeznék.
Ugyabár itt is lehet invitálni, random párosítani mint a "kinti" világban, de (lehet h mivel bőven nem fullos a karakterem) nem igazán szokott összejönni.
Ez NY utcáin nem para, mert amíg megy a keresés addig el lehet bohóckodni side missionökkel,
de bent az UC lobbyba csak a falat nézegethetem.Nincs valami ötlet? (azon kívül h keressek barátokat.. )
köszi
-
szcsaba95
tag
Sziasztok! Aki közületek PS4-en játszik és nincs teljes csapata vagy esetleg beférek még én is, felvenne? PSN: szcsaba95.
ui: remélem szabad az ilyen jellegű bejegyzés, ha nem bocsi.
PSN ID: szcsabi95
-
addikt
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #31683 üzenetére
Szerintem neked semmit.
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #31685 üzenetére
Norti fényképe az nem zavar ugye? Szánalmas vagy és egy Troll!
-
bombibmw
veterán
-
törölt tag
válasz vegitossj7 #31688 üzenetére
Mert a játékból egy kèpnek nincs köze a játékhoz? Szerintem ez a kép hasznos. Pl: kezdő játékosok láthatják milyen az amikor manhunt valaki.
-
VincentVG
senior tag
Ubisoft uplay 30%os kódom elajándékozásra vár.
Első jelentkező viheti. -
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TommyS_27
senior tag
válasz vegitossj7 #31688 üzenetére
Aki offal megy szembe az Off ellen az kb olyan mintha dugni akarna a szüzességért!
A te bebüfögésednek még ennyi köze sem volt a játékhoz elmondanám!Tudod itt van egy közösség akinek mond valamit egy ilyen kép! Bármilyen furcsa is lehet neked ez.
Mi se szóljuk le azt aki napi szinten osztja miként sikerült a survival! Nem izgat átugrom! De nem kezdem el oltani, hogy ki kíváncsi rá! Meg még sorolhatnám a példákat!Már ki lettünk innen útálva egyszer, azóta rohadt ritkán ír ide akármelyikőnk is. Ha ez neked nem tetszik hát bamm... így jártál! Ott a topic szabályzat! Nem G sértette meg hanem Te! Köszi
https://www.twitch.tv/ltommys
-
SkyS1gn
félisten
Most toltam 7órát egyhuzamban, hát semmi értelme Incursiont tolni kb elég farmolni 1 küldetést sokkal gyorsabb is és ugyanugy esik minden...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
aktív tag
válasz arnikusz #31690 üzenetére
Remélem alaposan megcsapkodtátok azokat a svéd parasztokat. Pár napja mi is összefutottunk velük és nagyon nagy volt a pofájuk...
Viszont a ruszkiknál valami rajzás lehet mert 3 szerveren is voltunk az este folyamán (szinte mindegyik tele ruszkikkal) de mindenhol volt legalább 1 ruszki csapat amiben volt minimum 1 superhero (az egyikben a klasszikus rpm és speedhackes akit ugyan nagy nehezen lelehetett lőni de érdekes módon a haverjainál mindig volt egy recovery link)
-
pzstm
titán
Ha valakinek van még 20%-os kuponkódja azt szívesen fogadnám!
Illetve uplay pontok felhasználása és kuponkód használata lehetséges egyszerre? checkoutnál nem találom uplay pontok használatát
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest