Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz M_AND_Ms #1173 üzenetére

    Nem úgy volt hogy ne szóljak hozzád? :DDD Így ezt nehéz tartani ;]

    De elképzeltem és még sok mást is. De pont nem érdekel, hogy hol pattog a labda ahol a gond van, mert mint látom-olvasom más is ugyan abba futott bele mint én ugyan abban a helyzetben. Történetesen az Ubisoft saját weboldalán és kliensében próbált vásárolni ami meghiúsul. És ez csak náluk nem működik.

    Legutóbbi játék vásárlásom interneten az novemberben volt és Steam-en megvettem ugyan azzal a bankkártyával a Death Stranding-et mint amivel a Div2 DLC-t akartam volna megvenni még ősszel.
    Alapból Steam-re szedném össze a játékokat még ha rajta kívül húsz másik kliens is feltelepül... mert 16 lassan 17 év Steam használat során alig futottam bele hibákba... (a fiókom összértéke maximum 2500 euró körül van.)

    Gondolom nem én vagyok az első (lásd: [link]) és tudhatnak a hibáról, de még mindig nem sikerült megugraniuk hogy megoldják.

    Ez kb hasonló mint a Vodafone appja... a nyáron történt "nagy karbantartásig" hibátlanul működött. Majd úgy elkefélték az egészet az 1 hónapos szarakodásukkal, hogy nyár óta sokad magammal nem tudunk belépni a szutyok applikációjukba.
    A telefon, az Android verziója és minden ugyan az mint volt. Csak az app "frissült", de nem lép be és semmilyen hibát-kódot nem ír ami az ok lenne avagy a hiba forrása.

    Aztán van még a Raid Shadow Legends című mobilos játék.
    Nem szoktam játszani telefonon, de ez a cím irodában néha rá-rá nézni jó volt és ezt-azt csinálni, fejlődni avagy játszani.
    Ennél is volt egy olyan fantasztikus frissítés ami után adott hálózatokon egyszerűen nem lép be a játék. Ezt is sokad magammal jeleztük, hogy teljesen mindegy, hogy kék, piros, sárga vagy zöld esetleg otthoni net (Wi-Fi) vagy vezeték nélküli (4G-5G) a hálózat egyszerűen nem lép be a játék. Itt már van hibakód, de semmit mondó és rengeteg ember jelzi a játéknál is értékeléseknél, hogy nem lehet belépni, mert adott hálózatokon nem hajlandó működni a játék.

    Az Ubisoft-nál meg ameddig sima Uplay volt addig minden flottul ment. Mióta lefrissült erre az új szutyokra az Ubisoft Connect-re azóta pocsék ez is.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák