- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Hol találni egy rövid leírást a játékról? Egyenlőre csak megyek és lövök. Köszönöm.
-
PeAdam
tag
Részemről pont az a szomorú, hogy alapvetően nem lenne rossz játék, élvezném is, ha tudnék vele játszani. A legutóbbi "hatalmas javításcsomag" óta nálam továbbra sem működőképes a dolog. Mostmár nem félóránként, hanem 5 percenként omlik össze. Egyszerűen érthetetlen, hogy több hónappal a megjelenés után is működésképtelen, én ilyennel még nem találkoztam. ( Szerencsére a RDR2-vel PS4-en játszom, így arról Pc fronton nem tudok nyilatkozni )
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
PeAdam
tag
-
Bibgr0
aktív tag
sziasztok! Ma este jön innen valaki PCn raidelni?
-
Bibgr0
aktív tag
150-es gear score kell hozzá és 4 ember, igen :-)
-
Novver
senior tag
Én ma este nem, de holnap és hétvégén ráérek bármikor. Végre lenne valami kontent amivel érdemes mókolni.
UPlay: NovverLife is a game... The game is my life!
-
granini
őstag
Hello, én is group-ot keresek. Hárman vagyunk a klánban de a pajtik nem lesznek hétvégén. Kirpóbálnám a raidet, lehetőleg magyar arcokkal. Discord-ra is tudok jönni, meg van saját TS szerver is ha az kell.. írjatok rám privátban, köszi!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
L_ajos
őstag
15 EUR- ért bezsákoltam.
Ha valakinek holnaptól lenne kedve, vegyen fel ha gondolja - KisCsajszi az uplay nevem
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
duvi
nagyúr
UBI storeban most 30 euró az alapkiadás (kb. 10.000 Ft), de ebből lejöhet még 20% ha van 100 ubi pontod. Így már csak 24 euró (kb. 8000 Ft) A Gold csomagban 50 euróért (ebből szintén levonható 20%, ubi pontokért), már benne van a Year 1 pass
[ Szerkesztve ]
-
simonl
tag
Sziasztok, a legutóbbi TU6 frissítés óta lehet használni a kék, zöld generic módosítókat?
Érdemes ezért új karaktert indítani, ezek farmolására?
Köszönöm a türelmes válaszokatA nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
ledgeri
nagyúr
Épp átfutottam a jobb oldali hol szoltam hozzá dolgokat. Bétáztam a game-et, 400 hsz-szel korábban..
Mondom: megnézem, mi a legfrissebb oldal. Már be is zártam, mikor tudatosult, hogy volt valami a lakat mellett fent.
MEME lett belőle:[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
granini
őstag
Nálunk Division 2 miatt pihen.. nagyon repetitív és monoton lett a ghost elég hamar.
Nem értettük mire jó az xp, a skell credit, és mi értelme van gyötrődni a raidben hogy 252 helyett 267-es geared legyen.. céltalannak tűnt az "end-game" content. Meglátjuk mivel dobják fel, addig meg marad a Div 2 ami sokkal jobban tetszik<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
NemMo
őstag
Nekem tetszett a játék jól szórakoztam vele, de miután vége lett a sztorinak érdektelenségbe fulladt. Áprilisban be fogom számíttatni a cyberpunkba, ha lehetséges.
-
Đusty
addikt
Én is így voltam vele, hogy jobb híján jó lesz ez csináljuk. Ki is maxoltam a skilleket meg a 4 stílust és haladtam a storyval meg némi mellékküldivel. Aztán jött az RDR2 és lám így is lehet játékot csinálni, hogy eszem ágába sincs visszanézni a BP-re. Talán egyszer a főszálat még kitolom de, hogy én nekiálljak mindenféle repetitív 500-szor ugyanolyan ládanyitogatásnak, fegyverszerzésnek, meg mittudom én minek az ki van zárva, Ubiék tanulhatnának a rockstartól. Igaz utóbbiak nem évente adnak ki halom játékot, és ők is túltoltak néhány dolgot de fényévekre van a két játék egymástól ugyanazért az árért.
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Jobbat mondok. Meg Ubi hazon belul is van jobb pelda. Division 2-re tertunk at a klannal mert a BP nalunk is kifujt, repetitiv lett, ertelmet vesztette.. viszont mi szeretjuk a cooperative shotereket mondjuk az 1997-es Delta Force ota.. a Div2-ben is van nemi repetitiv vonal, de tartalmilag sokkal tobb lehetoseg van benne, csak a sima 30 levelt megcsinalni is tovabb tartott. Nem vetem ossze RDR2-vel mert az egy mas kategoria*, de a "lovoldozos" kategorian belul jol indult a BP es aztan 2 honap alatt teljesen ki is fujt. A Div 2 jo(bb) pelda arra hogy azert lehet okosabban is varialni, motivalni es jutalmazni a celozd meg es lodd agyon az AI-t tipusu multiplayert..
* kategoria - valojaban ossze lehetne vetni a Div2-t az RDR2-vel, mint kulsonezeti open world skillezos lootolos game, de azert az RDR2 mas szint, ott a sztorivezetesen joval tobb hangsuly van, mas kornyezet, jovan magasabb roleplay szabadsagfok. Div-ben egyfelekeppen lehet megcsinalni egy adott missiont. A masikban meg szinte barhogy
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
soo277
őstag
Ez most komoly?!?!OMG ennyit tudnak?
[terminator]BT: wersoo#21211
-
simonl
tag
Sziasztok, nekem a tegnapi patch óta nem indul a játék, pontosabban tegnap folyamatosan kidobott ugyanazzal a hibával, ma már el sem indul.......valami ötlet?
A játékfájlok ellenőrzésén már túl vagyok.
Telepítsem újra?A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
granini
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest