- DIGI internet
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
thx. Nova alatt (engedélyezett a widget átfedés), kézzel válogatott, hi-res papír textúrákra rápakolt nagy rakás Zooper widget és átlátszó mappa/ikon, az asztal kb. 80%-ából lehetne sima háttérképet generálni, de nem hiszem hogy megéri (hosszú távon fárasztó ez a zsúfoltság). Tényleg csak a móka kedvéért.
Probert75: köszi public mappa, sima screenshot... nemtom mi lehet a gond[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
decoati
aktív tag
válasz Bjørgersson #21456 üzenetére
bezony, néhány éve. Csak nem te is?
szerk. Többikek: inkognító módban nekem is problémás, sőt, a konvertált .jpg is, tényleg nem értem, bocsesz[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
FIGHT!! mivan itt emberek, nyugika mindenkinek
-
Bjørgersson
félisten
-
decoati
aktív tag
válasz Bjørgersson #21459 üzenetére
wáó, kicsi a világ. mi meg 7 éve jöttünk ki Debrecenből
-
decoati
aktív tag
válasz Bjørgersson #21463 üzenetére
Alapvetően falusi gyerek vagyok, és 13 év alatt (amennyit Debrecenben laktam) rá kellett jönnöm, hogy ez már nem változik semmit. Maradt tehát Debrecen 30 perces sugarú köre, a többi az anyagiakon, meg a vakvéletlenen múlott (na meg hogy pont akkoriban kaptam ezen a területen munkát). A nejem szereti, a gyerek már itt nő fel (bár manapság bármit is állítani...) én sem bántam meg. Olyan jó nyugi van itt a Sirályon.
-
qamu74
őstag
cső!!
Tud valaki küldeni zwapk.zip fájlt tesztelésre?...
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #21466 üzenetére
Na akkor
Elsősorban ez a mester, ez kicsapja a biztosítékot. Ha valaki mondja a másikra, hogy mester, legyen, biztos azért van mert látja, a másik jobbat alkotott tőle, bár én nem hívnék így senkit, béna, nyalizós. Mint a főnök megszólítás. Most egyből jelentkezett pár ember, hogy Ő mester. Nem így, de ez jött le. Magára értette... Akinek nem inge ne vegye...
Hiába vagyok én is profi több dologban, nem így adom elő, pláne nem tartom sztárnak magam mert egész életemben ezt csináltam, stb.a berkiNem megsértődni, ezen túl vagytok!A zsüris dologra ha már előjött. Mindegy ki volt a zsűriben, kire szavazott, a nyertes munkák szépek lettek abból a hát finoman szólva is egyszerű anyagból, nincs ezzel gond. Az enyém kifejezetten giccses, nekem sem tetszik. Két hét android használat után az időm mellett ennyire sikerült. Azóta lett pár jobb témám, de ezt ugyanígy írtam le, sajnos ismét le kellett írnom, volt aki nem értette, vagy nem akarta érteni.
Ma is csináltam (na jó, csak printszkríneltem gyorsba ami épp a telómon van) egyet, feltettem képmegosztóra aztán bevillant, hogy ez ugyan most arányos-e. Kva ideges lettem, hát a francomnak se hiányzik, ez van, nem hányok ha ránézek napi százszor, ennyi! Lehet véleményezni! Nem még hogy utána nekiálljak vacakolni mert eszembejutott, vajon mit szól majd pl. Dottore hozzá. Kövezzetek meg de sokan így vannak vele. Fosnak, remeg a seggük, milyen lett.
Ne hagyja itt senki a topicot, minél többen vagytok annál jobb. Sablonos profik vagy szédületes kezdők, tökmindegy. De tegyetek be HS-t ez a lényeg. Ha nem, akkor meg ne szóljátok le a másikat, hogy ez szerintetek gagyi. Tudja azt magától is a kezdő. Meglát egy szebbet, egy jobbat, fejlődik aztán fejlődik vagy nem. Ha nem, nincs hozzá érzéke, csak elkedvetlenedik ezektől a leosztásoktól. Aranymetszéssel nyakonba.zni, na figyelj, homescreent szerkesztesz, tudod-e egyáltalán mi az aranymetszés, hát ez kész. Ha nem jönnek neki az arányok, nekiálljon vonalzózni a kijelzőt? Én sose néztem az arányt. Közép, vízszint, függő, fent, lent, kb. ennyi. Persze ettől még simán szemmel kis eltéréssel ötödölök egy A4-et, de legutolsó esetben jut eszembe. (hála nektek, utóbb egyre gyakrabban)
(#21441) Dottore:
Jó szakember vagy biztosan a magad területén. De ne sztárold magad. Kaptam több privátot ezzel kapcsolatban. Akinek az kell, hogy mértant (vagy nevezzük akárhogy) tanuljon tőled, keressen meg privátban. Te írtad ezt. Ha nem keresnek emiatt akkor nincs rá igény. A stílusod az az igazi körömre vonalzóval odaba.zó régimódi tanáré, egyenes, szinte vág. Próbálom megmagyarázni, hogy ne legyen ilyen kemény. Több user azt érzi a tanácsaid után, hogy egy nulla, egy picsafing amit alkotott. Pollai kolléga betett egy repülőgépes tök egyszerű semmi extra HS-t, és csupán azért mert számodra arányos volt, azt írtad (nem fogom visszakeresni, lehet nem pont ezekkel a betűkkel) hogy tökéletes. Hát jó, egyszerű meg minden, én is az ilyet kedvelem, de a lényeg most jön. Pollai azt válaszolta, sosem gondolta volna, hogy leírod egyszer ezt: tökéletes. Ebből látni, örült, mert megfelelt neked. Túl egyszerűek sokan ezekhez a nagy tanításokhoz. Személy szerint nekem nem kell. Ha bajom van, megkérdem a PS topicban egy évben egyszer kb. Többször hangot adsz neki, nagy szakember vagy, próbálod ezt bizonygatni. De nem írta sose senki, hogy nem vagy jó a saját területeden, nem kell bizonygatni amit nem kérdőjeleznek meg. Senkiről szinte semmit nem tudunk, rólad szinte mindenki tudja, hogy egy képzett grafikus lehetsz, mindezt azért mert hangoztatod. Nem írok nevet, de van aki ezt nem reklámozza, mégis tudjuk, hogy miket alkotott már. Egyedüli kívánalmunk az volt, hogy mivel ez egy HS fórum, tegyél már be Te is ha a másikét véleményezed. Nem a szakmaiságod firtatta senki. Nekünk mindegy mivel foglalkozol privátban, miniszter vagy-e netán lakatos. Úgy tűnik, mindenkitől elvárod, hogy megkérdőjelezhetetlenül igya szavaidat. Van aki beállt a sorba, csápol, meg van akinek ez nem fekszik. Jó és dícséretes, de ez nem egy iskola, hogy mindenre kell valami jegyet osztani, általában negatívot. Régebben jöttek a témák, így: esti, mai, mostani, aztán nem volt negatív véleményezés, legalábbis nem így. (volt egy csomó androidom pár éve, posztoltam is más néven). Kiemelném, nincs veled bajom, és ezektől függetlenül egy értelmes embernek tartalak.Nem akartam ezeket így leírni, de vártátok páran, meg ígértem PM-ben is többeknek, így tessék, itt van.
......
Esti egyszerű, mert elegem van az offból:
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #21475 üzenetére
-
|AP|
veterán
válasz #27813376 #21473 üzenetére
mivel meg lettem említve, ezért úgy érzem reagálnom kell, pedig továbbra sem tetszik ez a téma, ami napok óta megy. Pont ezért nem is fejtem ki részletesen, de több ponton nem értek egyet a hozzászólásoddal.
Csak Tomacko kollégát tudom idézni: "Nehogymár utasításnak vegyen bárki is pár segítő tanácsot egy hobbi fórumon"... ennyi, ehhez nem tudok többet hozzáfűzni.
Akinek ez nem megy és sértettségből, vagy bármilyen más okból nem képes elfogadni a kritikát/tanácsot, az nem tudom miért publikál bármit.
Amikor azzal a bizonyos screennel kapcsolatban azt írtam, hogy nem gondoltam volna, hogy Dottore egyszer is kimondja, hogy "tökéletes", az nem azért volt, mert örültem, hogy megfeleltem.
Sőt, bármilyen hihetetlen nem azért gyártom/gyártottam a HS-eket, hogy Dottorénak megfeleljen, hiszen továbbra is én nézem nap mint nap a telefonom kijelzőjét.
Azért lepődtem meg a tökéletes jelzőn, mert olyan szerintem nem létezik. Minden lehet még jobb. Viszont abban, hogy jobb és jobb legyen nekem személy szerint az ő kritikái segítettek a legtöbbet.
(az "Úgy tűnik mindenkitől elvárod.... kezdetű bekezdésed meg csak simán szóról szóra nem igaz. Ha ezzel úgy érzed én is "beálltam a sorba", akkor tényleg nem tudok egyebet hozzáfűzni)
Arról is volt szó, hogy nem tudunk a másikról semmit. Nos, én építész vagyok, valószínűleg ezért is figyelem akár tudatosan, akár tudat alatt az arányokat, amik igenis fontosak, de erről nem indítanám újra a vitát
Viszont pont a szakmám miatt a kritikát nagyon korán meg kellett tanulnom elfogadni és inkább tanulni belőle, mint megsértődni. Sosem lesz olyan házam, ami mindenkinek tetszik, de ezt elfogadtam.
És sosem lesz olyan HS-em sem[ Szerkesztve ]
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
Sok olvasni való van tegnap óta! Nos nem a kritikával volt itt gond! Viszont ha a segítséget nézzük (számomra) az nem segítség nyújtás hogy olvass itt (link) vagy keresd meg! Abba viszont teljesen igaza van dension-nak ha valaki itt nem értett egyett dottore tanácsaival avagy szólni mert ellene akkor az minden csak nem.... Na és utánna jött a sok nyalis aki bólogatott! Végül is tegnap sikerült kimozdítani mindenkit és talán lesznek feltöltések munkák újra az oldalon nem 3 hét alatt 5 ha nem naponta. -
animoo
senior tag
Na, csak felraztam a jonepet a kocsmapult-tamasztos megnyilvanulassal
Egyebkent en halas vagyok Dottore tanacsaiert, abbol tanultam a legtobbet, nem csak itt, hanem szakmai dolgokban is. Anno VD is nagy megmondo volt, o is kritizalta a legelso ide feltoltott screenemet, megse sertodtem meg.Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
qamu74
őstag
-
bAtt001
addikt
-
qamu74
őstag
válasz bAtt001 #21494 üzenetére
Én nem töröltem semmit, zolee kipróbálta és nála működöt a dolog.A play is elfogadta az apk-t
Próbáld már ki légy oly kedves ezt a widgetet.
Ne a tartalmát nézd, ha nem hogy nálad is műszi a dolog.....
10*6 rács méret, no dock és statuszbár...
3 widgetet tartalmaz, amit gyorsan összedobtam.PS:
A te widgeted tökéletesen működik mindkét telefonomon.
kép -
bAtt001
addikt
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest