Új hozzászólás Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    válasz Dzoli #1648 üzenetére

    Ez a skalpolós napomra emlékeztet :DDD
    Végülis bejött, csak mt4-ben előre nem tudok pipre beállítani SL-t .. oanda FX gameját meg még nem szoktam meg, hogy biztosan kezeljem, lett is belőle egy jónagy bukóm pont az SL hiány miatt.
    Szitu a köv volt. Célom napi 30-40 pip volt. összeszedtem már belőle 19-t alig másfél óra alatt, aztán benyitottam egy pozit, mire jobbklikk, megbízás módosítása és legördülőbe beírtam a kívánt SL-t már -30 pipen voltam, rögtön megáhzasodtam a pozival, eljutottam -68-ra, oks gyorsan kilőttem. Néztem, hogy folytatódik a mozgás, benyitottam egy 4x!! akkora pozit, s már majdnem visszajött (mert visszanyerni akartam :F ) mikor megint beszakadt az ár, s így lett a nap végeredménye -168 pip. . .
    Nem voltam valami boldog azt kell mondjam, pedig csak játékpénz. Valószínű élesben ezt nem játszottam volna meg, hanem inkább elmentem volna futni, mozogni egyet amitől megnyugszom, de akkor is irritáló lett volna valószínűleg.

    Igazából türelemmel tudod majd megtanulni, vagy csinálj egy másik demo számlát, ha az eddig megszerzett virtuális pénzt félted feltenni és próbáld ki, hogy működne, ha betartanád a be és kiszállási pontokat. Sztem pár nap alatt már hinnél neki :)) Ahogy látom mikor kb kilépett a broki spreadjéből nagyon hamar levágtad a pozokat, kivéve, ha "ugrott" az ár fel-le.
    Mekkora volt az elmaradt hasznod?

    -- end of transmission --

Új hozzászólás Aktív témák