Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Dyraxx #5991 üzenetére

    Részben igaz amit írsz. Én azért cseréltem az ugoos box-omat shield-re mert a gyerekek játszanak rajta. Az ugoos ezt nem bírta.
    Az Ugoos sem olcsó box de nem is shield árú.
    Azért használok box-ot mert itt tényleg működik az hogy a kijelző azaz a TV olyan frekvenciára vált mint a film. Ráadásul a tv hardvere gyenge. Nagyon gyenge ahhoz amihez én használom. Az Ugoos és az Nvidia is bírja hiba nélkül. Erről már többször írtam.
    Még egy extra a shield mellett. Rendkívül jó az AI felméretezése. Már egy fullHD film esetén észre vehető hogy ráküldöm így a TV-re vagy bekapcsolod az AI upscale-t.
    De ha ezeket nem is nézzük egy jó minőségű drágább box esetén jól megy az Android míg egy közepes box-on meg jól megy a CoreElec. Míg ezen a TV-n meg ezekhez képest nyögvenyelős és nagyon kompromisszumos az Android.

    Az hogy plex-en 4k filmet nézel semmit nem jelent. Mert van 5GB mérettel is 4k film. És ugyan az a film elérhető 50GB méret felett is. Próbáld meg az utóbbit felirattal, hangot AVR-re küldve és mind ezt nem adattárolóról vagy belső hálózatról, hanem online az internetről. Azért pedig hogy bizottságban érezd magad még futtasd az egészet vpn-nel. Egyből nem lesz elég a TV...
    Én nagyon szeretem hogy nem bajlódok film kereséssel, letöltéssel és tárolással, hanem kitalálom hogy most nézek egy filmet, amit elmentettem az IMDb megnézendő listámba vagy ugyan ezt a Trakt oldali listából kiválasztva. Vagy hallottam egy jó filmet amire most rá keresek és 1 perc múlva már néztem is felirattal és a világhálon elérhető (tehát a kiadott) legjobb hang és képminőséggel. Nah erre képtelen ez a TV ezzel a hardverrel.

    Végül is mondhatjuk hogy a számítógépet helyettesíti, de valójában ez egy média lejátszó cél eszköz és ebben több is mint egy számítógép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák