Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Amikor viszaküldünk egy droidos tv-t akkor gyári visszaállítást érdemes csinálni,gondolom.
Nem elég az app-okból kilépni amit használtunk....[ Szerkesztve ]
-
falco5
tag
-
Saccco
nagyúr
Ez most az 'A' gép:
B550 / Ryzen 5 3600 / 32GB DDR4 / Kingston A2000 500GB / RX480A 'B' meg ez:
B450 / Ryzen 5 2600 / 32GB DDR4 / Kingston A2000 240GB / HD7870A HD7870-et 2012-ben adták ki, akkoriban még nem volt olyan, hogy 4K.
A fő gépre a 2560-as monitor van kötve, azért tükrözi azt. A fenti gépek egyike sem elég 4K játékra.
Akkor itt jegyzem meg azt is, hogy a 2560-at is tudja 120Hz-en a TV.Kíváncsi lennék, hogy most akkor van-e local dimming, pl.: Alza szerint is van.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rainman72
nagyúr
C825 teszt [link] Nem is rossz
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
csul1
tag
Ha jól értelmezem 30 napig visszavihetem a TV-t a boltba indoklás nélkül?
-
rainman72
nagyúr
Az alap 14 nap de csak ha neten rendeltél!
A 30 naposak is netes rendelésre vonatkoznak,de ott már szokott apró betüs rész is lenni.
MM-ban van 60 napos is vagy alzan is de ott plus pénzért.
Ha személyes vetted boltban,a 3 nap is csak meghibásodás esetén sztem. [link]
Ennyi előnye van,illetve ma már jobb is talán így venni bármitCsak hibás termék esetén illet meg a három munkanapos cseregarancia!
Ha a terméknek nincs hibája, akkor nem kérhetünk cserét, és természetesen nem is állhatunk el indokolás nélkül a vásárlástól! Az indokolás nélküli elállási jog csak az internetes vásárlásoknál (pontosabban minden távollévők között kötött szerződésnél) illet meg bennünket.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
tobias40
veterán
Ma megjött a 65C725.
Bekapcsoláskor eléggé sávos volt a kijelző ami filmek alatt nem látszik,remélem később elmúlik.Menü egész jól használható de még szokni kell,tv-t nem néztem még majd holnap rákötöm a telekomos ip-tv beltérit,kíváncsi leszek rá!
Most még csak full hd és 4k filmeket néztünk,azok rendben vannak ahhoz képest hogy lcd tv-ről van szó..
Kandencia helyes lejátszás alap vagy állítani kell hozzá valamit?Nem láttam röcögést de sokat nem is néztem még.
Kodi mennyire van lebutítva tv-re?
Netflix 4k-s adások nagyon jók rajta de mondom még csak keveset néztem..Képjavító funkciókat itt is ki kell kapcsolni mint a plazmákon,ugye?
Valamint van ajánlott beállítás fényrő-kontraszt stb-re?(van bőven állítási lehetőség ahogy néztem,nem nyúltam még hozzá)Ennyi pénzért jó vétel volt szerintem! (238 volt a vége mindenestől)
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6612 üzenetére
Képjavítókat érdemes kikapcsolni én a micro dimminget szoktam használni alapon meg hdr filmeknél a dinamikus kontrasztot az kicsit dob a fényerőn. Beállítás a te szemed szerint ajánlott én nem szeretem a túlszaturált képet ezért a mozi módot ajánlom kiindulásnak. Amiket írtam a c715-ön teszteltem. A paraméterek alapján a 725 kB ugyanaz. Úgy látom a sávosodás tcl betegség ezt vagy megszokod vagy visszaküldöd. Filmezés közbe ritkán érzékelhető. Kodit nem használok.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz tobias40 #6612 üzenetére
Még annyi ha valami nem ok érdemes első körben a szoftvert frissíteni. Nem mindig jelez magától ha kijott egy újabb.
Nézd meg a verzioszámot talán jelenleg ez a legujabb a tiédre:Új TCL R51MT02 Android TV frissítés érhető el V267 -ben.
V267
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R51MT02/V8-R51MT02-LF1V267/FOTA-OTA/V8-R51MT02-LF1V267.020119.zip
építmények date = 29 július 2021
építmények = 1627555338
biztonsági javítás = 2020 -12-05
gmsversion = Android_11_R
product.build.fingerprint = TCL/BeyondTV6/BeyondTV4: 11/RP1A.200622.001/AR03: user/release-keys
OTA size = 1.335GBhmm...
-
tobias40
veterán
válasz Kiskutya #6617 üzenetére
Köszi a helpet,mingyá megnézem melyik szoft van rajta,mert nem talált frisset!
Már csak a kodi a kérdés de igazából amlogic box is van csak ha jó a tv-é is akkor nem kell másik eszköz!
Habár gondolom a filmek lejátszására legtöbben külső eszközt használnak nem a beépítettet...
-
mikrofon
veterán
válasz tobias40 #6618 üzenetére
"Kandencia helyes lejátszás alap vagy állítani kell hozzá valamit?"
Az én információm szerint nem megy, sajnos ez saját lejátszóval, tehát ha tv-n játszod le a videót akkor nem működik.
Csak akkor van tartalomhoz illő frekvenciaváltás ha hdmi bemenetre érkezik a videó jel. Így ha van box-od ami ezt tudja akkor érdemes ezt használni. Én is ezt használom. Ez az ami engem a legjobban zavar a tv-kben.Szerk: bocs hirtelen c728-nak hittem.
A 725ben nem olyan jó a hardver és kevés a memória, így nem érdemes komolyabb videókat kodival lejátszani mert nem bírja. Nem a kodi van lebutítva hanem a hardver a kevés. Így emiatt is érdemes külső lejátszót használni.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
Egy ideje nem jött ki új szoftver a c715-re remélem már a 11-et hegesztik!
hmm...
-
mikrofon
veterán
Hát én c715-ön próbáltam és az 50-80Gb-s filmekkel volt problémám. Ami mondjuk 4K-HDR vagy 4K-DV és van mellette több jobb minőségű hangsáv. pl Atmos és/vagy DTs-HD és/vagy TrueHD. Ezekkel nem birkózott meg és össze is omlott tőle. Sajnos Android rendszer alá a 2GB memória kevés de még a 3GB is határeset.... Ezt a TVbox-ban jártasabbak is tudják, hogy ilyenkor kell felrakni a CoreElec rendszert és megy minden mint a karikacsapás....
A c725 meg pont ugyan azt a hardvert használja.
De érről korábban részletesebben írtam.
Ezért írtam. Persze az öröm teli, ha c725-ön megy. Ezért jó ha vannak tapasztalatok. -
mikrofon
veterán
-
horseface
csendes újonc
Sziasztok. Hű de mákom volt. Tcl 65c728 tegnap vettem a euronicsban 275-ért. Ma reggel már 320... 5 centi kellett volna, hogy beférjen a kocsiba, így csak hétfőn hozzák. Remélem jól választottam.
-
embe
nagyúr
65C715 -el a következő anomália lépett fel nálam.
Ha tévét nézek akkor nem működik a ARC. Ha YT videót indítok el, akkor szépen szól az erősítő.
Ha átkapcsolok tévére nincs hang, viszont kommunikál az erősítővel, mert ha emelem a tévé távkapcsolóval a hangerőt, akkor megjelenik az erősítő ikonja a tévén a hangerő csúszkával, csak éppen hang nincs. Kikapcsolom az erősítőt, meg jön a tévé hangja.
YT-al ilyen probléma nincs.Pórbáltam több fw-vel, minddel így működik. Resetelni nem reseteltem egyik készüléket sem, nincs kedvem egyelőre állítgatni vissza őket.
-
Zoli50
kezdő
Ma megjött a Tv (65C728) és rendeltem mellé még TCL TS 8111 Soundbar-t is. Hát agyeldobós a cucc, nem bántam meg, hogy ezt vettem és nem a Hisense-t. Köszi mindenkinek a jó tanácsokat.
-
csul1
tag
válasz mikrofon #6638 üzenetére
Kipróbáltam 2 filmet:
70 gigás Gemini man (60 fps)
Kép
CODEC : HEVC
TYPE : 2160p
FRAME RATE : 59.940 fps
DISPLAY ASPECT RATIO : 16:9
FORMAT PROFILE LEVEL : Main 10@L5.1@High
BITRATE : 81.0 Mbps WIDTH x HEIGHT : 3840 x 2160 pixels
Hang
CODEC : TrueHD Atmos
LANGUAGE : English
CHANNEL(S) : 7.1
BITRATE : 4204 kbps
SAMPLING RATE : 48 kHz BIT
DEPTH : 24 bitsWindows SMB megosztással azt írja a Kodi, hogy túl lassú a forrás. Pár másodpercenként folyamatosan megáll és tölt. Hordozható winyó usb 2-es portból tökéletesen megy semmi akadás. VLC kilép nem megy vele. A gyári lejátszóban is megy szépen a TrueHD Atmos hangot nem ismeri, nem játsza.
53 gigás Avengers.Endgame
Kép
CODEC : HEVC
TYPE : 2160p (Progressive)
FRAME RATE : 23.976 fps
DISPLAY ASPECT RATIO : 16:9 FORMAT PROFILE LEVEL : Main 10@L5.1@High
BITRATE : 36.3 Mbps
WIDTH x HEIGHT : 3840 x 2160 pixelsHang
CODEC : TrueHD Atmos
LANGUAGE : English
CHANNEL(S) : 7.1
BITRATE : 4777 kbps
SAMPLING RATE : 48 KHz
BIT DEPTH : 24 bitsWindows SMB megosztással a legelején egyszer állt meg a Kodi, hogy túl lassú a forrás utána tökéletesen ment végig. Hordozható winyóról USB2-es porton is szépen szaggatás nélkül ment. VLC-vel nem próbáltam, sem a gyárival.
Azt amúgy értem, hogy miért csak az USB 2-es portal működik a hordozható winyó (elvileg 3-as, igaz nem mai darab). A Kodi hangcsúszás úgy tűnik megszünt a V267-es verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
falco5
tag
Tudnátok segíteni!
Ki honnan szerez 4k tartalmat?
Netflix-en ( havi 4ezer ft)
Megveszitek eredetiben es külső olvasóval vagy torrent?
Ha az utóbbi, akkor melyik oldalt ajánljátok?
Köszi a válaszokat! -
Saccco
nagyúr
válasz horseface #6639 üzenetére
Jót választottál. Jó cucc ez!
Most épp monitornak használom 160cm-ről, azon írom ezt a kommentet.
Kicsit majdnem nagy innen.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest