- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #198 üzenetére
Nálam meg "flottás" (1 évre elôre fizetett) van(lehet,hogy ezért nincs még mindig net?)
-
XeeN
senior tag
válasz
Grande Ale #198 üzenetére
Természetesen csak vicceltem.
A legfelsőbb vezetőségben van (több mint)ismeretségem, de még eszembe sem jutott ilyesmit kérni. Max információkat szerzek. Le is szakadna a bőr a pofámról, ha nálam (kis falu) ilyen net lenne, protekcióval. Annak ellenére, hogy technikai akadálya nem nagyon van.
-
XeeN
senior tag
Nálam reggel óta 40/8. Sajnos hivatalosan nincs ilyen csomag, de sikerült elintéznem. (Azért csak ennyi, mert szarok a kábelek a környéken...)
-
Tutu7030
veterán
Hajnal 4 óta nincs net a router log szerint.
-
bélanéni
őstag
Azt jól látom, hogy a legkisebb analóg TV csomag bruttó 1.840?
Mert ha igen, asszem az lesz + 10M net. Jobb mint a K3-as, pláne hogy nem is nézünk TV-t. -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Ez évi net-sebesség emelésről tudtok vmit? Állítólag benne volt a szórólapban, de ide nem jutott. -
emre33
addikt
válasz
Grande Ale #180 üzenetére
Igen, amit én vettem az 4 kodolást tud egyszerre!
Azért volt ilyen drága. Ennél jobb akkor (nyáron) nem volt. -
emre33
addikt
válasz
Grande Ale #178 üzenetére
Kell cam modul
17.000 Ft volt pesten..
két adó kivételéveltud mindent, azokat azért nem mert különleges kodolással kodlják, amit a cam modul nem tud(hsistory és a NG HD adója)
Tv pedig samsung LE40B650
-
proof88
addikt
Nem akarok hülyeséget mondani, de lehet, hogy a set top box firmware-ét kéne frissíteni és akkor azzal is szép lenne a kép, ismerősöméknél is az volt, hogy hiába volt nagyfelbontású a kép, gányul nézett ki, telefonáltak upc-nek, mondták mit kell nyomogatni és frissítette magát a set top box, utána már szép lett.
Persze nyilván ha tudja a TV is, akkor mindegy.
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #151 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
Szerinted drága a box! Anyósom előfizetett a T-HOME műholdasra. Két tv, egy év hűségnyilatkozat 3090FT a legnagyobb csomag. Az első box ingyen, a másodikat meg kell venni, tehát a tulajdonodba kerül. Ára: 16000 ft. Azt hittem valami gagyi boxokat adnak, erre: Intek, Sagem. Mindkettő(!) HD box. A Tarr is azt hiszem valami alap Intek boxot ad a HD-re, mit gondolsz, mennyiért kaphatja ekkora mennyiségben, valószínűleg a gyártótól, rosszabb esetben a nagykertől? Eszméletlen lehúzás folyik itt, full hülyének nézik az embereket. Ha bérled a boxot havi 1500Ft-ért, akkor egy év múlva a tiéd lesz? NEM! A T-HOME kábel, IPTV sem kér pénzt a HD boxért, UPC szintén, elég ha HD csomagra fizetsz elő, az eszközt biztosítják! (az első boxot). A Digikábel meg kódolatlanul adja a hálózatán a digitális csatornákat! HD-t is).
-
emre33
addikt
válasz
Grande Ale #171 üzenetére
Igazad van, de a box drága, ezért kér mindenki pénzt ére
Sőt mondok jobbat: nekem olyan TV-m van, amibe van digitális kábel tuner. Előfizetői kártyámat a Tv-be dugtam, és így nézem a digitális és a HD adásokat is.
SET TO BOX-t nem használom, és a TV-be lévő digitális tunernek így szebb a képe.De a tarr nem ad kártyát BOX nélkül.
Nem hülyeség? Itt van egy box, és nem használom semmire, másnak jó lenne.. -
Grande Ale
őstag
A HD-s boxot vajon jövőre is csak bérleti díjjal adják? Sokkal több előfizető lenne, ha nem kéne a boxért fizetni. Majdnem ugyanannyi a box, mint a csomag. Amúgy meg ha valaki egy szolgáltatást előfizet, akkor miért kéne az eszközért is fizetni? Mintha az internetmodemért kérnének bérleti díjat.
-
Tutu7030
veterán
"Tisztelt Uram!
Erről úgy gondolom a kábelszolgáltatóját kéne megkérdezni.
Mi nem tartjuk a kapcsolatot a kábelszolgáltatókkal és ilyen jellegű információnk sincsen, mert a párizsi központunk foglalkozik kizárólagosan az értékesítéssel, tehát nem tudunk ez ügyben segíteni.ÜDvözlettel,
Eurosport Hungary"
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #165 üzenetére
nekem már megjött.
Ezt írták, arra hogy ingyen van-e:
Előző levelében nem volt egyértelmű a srác.
Hát sajnos így elég reménytelen a helyzet, csak ha nem tud valaki franciáulDe van mégesély: Többi magyar szolgáltatótól kellene megtudni hogy ők hogy kapják am agyar hangot. Jó ha nincs belső ember, akkor erre is esélytelenek vagyunk.
Ez van.Tarr-nak majd irok levelet, azt kiderül. Mást nem tehetünk.
"
Sajnos erről nincsen információnk, mivel nem mi tartjuk a kapcsolatot a kábelszolgáltatókkal, és értékesítéssel sem foglalkozunk, kizárólag a párizsi központunk.
Mindenképpen a kábelszolgáltatóját kéne keresni ez ügyben.
" -
Grande Ale
őstag
Én is írtam nekik az MTV 16:9 ügyében. Meglátjuk...
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale #155 üzenetére
Szvsz a zelka-vétel elvitte a pvr-es stb-t is.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Szerintem elérhető lesz,az EurosportHD magyar hangsávval egy időben(legalább lesz egy újabb indokuk az áremelésre)
-
emre33
addikt
válasz
Szerintem mert még van olyan forrás ahol így adja.
PL: földi analóg adás.
És ők onnan veszik át.Ügyfélszolgálatra írhatnál egy levelet.
-
Grande Ale
őstag
Arról tud valaki valamit, hogy a TARR az M1-et és az M2-őt miért letterboxban adja a digitális rendszeren is? Mindkettőnél elérhető az anamorf 16:9. Hihetetlen!
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest