Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Nagyon érdekes jelenetnek voltam szemtanúja a 19-es trolin az imént.
    Ugye mostanában masszív elsőajtózás van, ha kell, ha nem, csúcsforgalomban is, hadd torlódjon a sok paraszt az első ajtónál.
    Most is így volt, és felszállt a tömeggel két fekete srác, gondolom egyetemisták, és vélhetően jegy nélkül (ez nem nyert bizonyítást, mert nem mutattak semmit később sem).
    Leültek középen, a második ajtó mögött, a sofőr pedig utánuk ment, és mókás angol kiejtéssel megpróbálta elmagyarázni nekik, hogy vagy mutassák a bérletüket, vagy kezeljék a jegyüket, vagy vegyenek.
    A fiúk pedig fennhangon elkezdtek vele kiabálni, hogy "check the hungarians!", aztán eljutottak odáig, hogy "racist asshole", "you will suffer", "you are not civilization", stb. Aztán egyikük feladni látszott és mondta a másiknak hogy szálljanak le inkább, de a harciasabb visszahúzta az ülésre. Addigra a sofőr is felmérgelte magát a "show your tickets or get off" - állapotig, de semmire sem ment vele.
    Eltartott a dolog egy bő öt percig, már a nyakunkon volt a másik troli is, úgyhogy feladta, a srácok maradtak két megállót, továbbra is hangosan óbégatva és rasszistának titulálva az egész országot, de főleg a sofőrt.
    Ezek szerint az nem tűnt fel nekik, hogy előttük és utánuk mindenki mutatta jegyét-bérletét...
    Mintha alanyi jogon elvárnák, hogy utaztassuk őket ingyen, és ha valaki jelzi hogy talán nem kéne, akkor racist asshole. Emlékeztet ez engem valakikre amúgy.
    Az emberek tök nyugisan és rezignáltan várták a jelenet végét, pedig nem sok kellett volna, hogy a nagyobb hangú behúzzon egyet a sofőrnek.

Új hozzászólás Aktív témák