Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    válasz Hydra SR #7744 üzenetére

    Na igen, ilyen mindig is lesz, nem is azt sugallom, hogy megszűnik, de...

    ...A piacot az (is) határozza meg, hogy mekkora a szükséglet és hát szvsz számold össze, igazából hány olyan ember van pl. kishazánkban, aki a sz@rrá tuningolást választja... ez (sajnos) nem nagy szám. Szvsz egy kis gmk simán kiszolgálná őket országos szinten. Ilyenre nem tud alapozni egy nagy vállalat. A kereslet így nagyban befolyásolja majd a termelést.

    Ráadásnak ott van a pakliban az is, hogy mi is a tuning igazából?

    Szemem előtt mindig az lebeg, hogy a legolcsóbb vagy közepes áron kínált termékekből hozza ki a júzer a többletet. Azaz a legújabb fejlesztések (pl. procik) soha nem fogynak annyira mint a kisebb, régebbi egyedek, mert qrva drágák. Ha nem fogynak, akkor nem fognak belőle termelni annyit. Ha nincs termelés, nincs miből fejleszteni.
    Ez csökkenést eredményez. Ha meg nem akkor meg túltermelés lesz és csődbe viszi a gyártót mert ár alatt kénytelen megszabadulni a termékeitől.

    Kicsiben példa egy számtech bolt aki beraktároz de nem fogy a cumó, ár alatt eladja a végén ami a bezárást fogja eredményezni...

    Durva példa de itt volt a múlt karácsony... nem fogytak az alaktrészek egész ősszel, ezért a karácsonyi időszakra nem "mertek" nagy tételt importálni. Mit eredményezett ez?
    ---->nem volt normális VGA, normálsi alaplap, normális semmi az utolsó pár hétben.
    Ez simán mutatja (kicsiben) hogy müxik a dolog.

    Na, nem okoskodni akartam csak a saját meglátásomból tükröztem ide egy keveset.
    Szal haldoklik az egész.

Új hozzászólás Aktív témák