Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Kedves ugyfel ma 00:30-kor kuldott SMS-t kolleganak, hogy az etteremben eltort az egyik gep erintokepernyoje, 08:30-as nyitasra legyen kicserelve. :W

    Termeszetesen kollegak ilyen idopontban nem reagalnak a hivasokra, aludtak tovabb, ceges telefont csak reggel, melobamenet elott szoktak bekapcsolni.
    Ugyfel reggel 9-kor veletlenul el birt erni egy masik kollegat, aki eppen utban volt videkre, aztan leorditotta a hajat, hogy miert nincs meg kesz a gepe.

    Elozo kollega 10-kor el is olvasta az SMS-t, ugyhogy a gyokereknel kezdett.
    Odaer, latja, hogy pokhalos a gep TFTje elotti erinteserzekeny folia, kicserelte, aztan kerdezgeti, vajon ezzel mi tortent?

    Elso verzio, amit a tettes be akart magyarazni, hogy raesett a kenyerpirito.
    Ezzel csak az volt a problema, hogy a kenyerpirito a szamitogeptol legalabb 5 meterre van, raadasul vizszintesen...
    Ugyanilyen gepre raszakado whiskeys polcot egyszer mar megprobalt garis hibanak elsutni az egyik ir pub... Utolag kiderult, hogy a ripityaratort 18+eves whiskeyk osszerteke joval tobb volt, mint a komplett gepe.

    Masodik verzio, hogy magatol leesett a gep az 1.2m magas pultrol.
    Ezzel meg az volt a baj, a gep le sem erhetett volna a padloig, mert a hatuljaba csavarozott tap+halo+nyomtato kabelek nem engedtek volna.
    Masreszt 2mm vastag alu burkolata van korbe a gepnek, bemutatotermunkben mar sikerult tesztelni, hogy mi van akkor, ha a falraszerelheto verzioja kihuzza a falbol a tiplit, es fejmagassagbol pofaraesik, kijelzovel lefele. Karcolas nelkul tulelte...
    Ja, mindezt ketszer, mert az elso eset utan kollega megint rovid tiplivel rakta fel a falra. :W

    Harmadik verzio: kes volt a kezeben, es annak a hegyevel bokodve akarta felvinni a rendelest. Alig ert hozza, mire a kijelzo eltort.
    Lattunk mar hegyes targgyal atutott kijelzot, akkor apro lyuk lenne a muanyag foliaban, es nem pokhalos...
    Kb. annyira gyenge ez az erveles, mint amikor Jozsi veletlenul beleesik az onvedelemre magamnal tartott kesbe, aztan meg haromszor

    Sokadik faggatasra nagy nehezen bevallotta, hogy ideges volt, aztan okollel odacsapott.

    Mindenesetre a sracot kirugtak, plusz utolso fizetesebol a touch csere koltsege le lesz vonva.
    Amikor a tobbi pincer meghallotta, hogy legalabb 60k az az alkatresz+szerviz, egybol ugy kezdtek simogatni a gepet, mint ha himestojas lenne. ;]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák