Új hozzászólás Aktív témák

  • tserrof77

    senior tag

    Tegnap érdekes vásárlónk volt. 40-50 közötti hölgy. Használt laptopot keresett. Általános használat, net, fészbúk, fényképtárolás, szokásos. Core2 végétől 5.gen i5-ig van pár gépünk most, üzleti széria is (Latitude, Elitebook is) 13-15,6"-ig. Elég hozzáértő volt, 1.gen i3-ast meg se nézte, a többinél vagy a méret, vagy a szín nem passzolt. Alapból HDD-s gépek, az ssd-re cserét opcióban beajánlottam. Az ár, úgy néztem, kevésbé lényeges neki. A végén leszűkítette 2 gépre, bár a "színük nem tetszik annyira" miatt éreztem, hogy nem teljesen elégedett, majd végül egy 4.gen Probook lett a befutó, ssd-re cserével.

    OKÉ!! Mondom, kell egy fél óra, amíg átklónozom az ssd-re a rendszert és viheti. Gép kész, hölgyet hívom, jöhet. Közli, ja, elnézést, közben bement egy másik boltba és ott vette meg mégis. Szikrát nem kaptam, mire valamit reagáltam volna, kinyomott. Felhívtam még egyszer, finoman tudtára akartam adni, hogy ez nem volt épp korrekt. Nem a plusz munka érdekel, hanem csinált egy bontott ssd-t nekünk... oké, el tudom adni beépítve, de akkor is baltázzameg, naaa!!!

    Ja, kiderült, amit meg vett, egy generációval régebbi, kisebb Latitude E6430 lett, ugyanannyiért... köszönjükemese... :((( :(((

    Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

Új hozzászólás Aktív témák