Új hozzászólás Aktív témák

  • misirulez

    senior tag

    válasz misirulez #10172 üzenetére

    Jah és PCI-E/AGP átalakítót is unom, és a DDRI/DDRII átalakítót is.
    De amitől ma nagyon elfáradtam az a processzor elosztó volt.
    Merthogy ugye a havernak van.

    Ja és a másik, telefonál a fazon, hogy 8800GTX-et vett 2008/01-kor tőlünk és most beszart, pedig ez egy több mint százezer forintos videókártya, szóval kapjuk össze magunkat...És különben is két hetünk van rá ez törvény vele mi ne cicózzunk.

    Mondom Hohó, ott még azért nem tartunk egyelőre még csak egy "hibabejelentés" egyáltalán nem kizárt a Usererror, szal hozza csak be.
    ...
    Oké egy másfél óra múlva jön, addigra készítsük elő a cserekártyát, mert ez tényleg nagyon drága volt...Itt már érztem, hogy nem lessz az ember egyszerű. ;]

    Bejön egy ilyen 17éves Dragon Ball gyerek KUNG_FU feliratú nadrágban. (frankón olyan volt a frizurája mint a dragon ballnak) karján rendesen ott figyelt a kóterestetkó. :)

    Venném át a kártyát írnám a munkalapot, de egyszerűen a srác nem hajlandó megadni a telefonszámát, merthogy nekem mi közöm van hozzá? Majd mi biztos reklámmal akarjuk őt hívni, JÉZUSisten, mondom, ha majd a nagyker is úgy dönt, hogy rossz a kártya akkor felhívjuk, ezért kell a telefonszám.
    Itt az ember majdnem szívrohamot kapott, hogy most akkor mi van???
    Miértnem cserélem ki neki most azonnal???
    (azért eléggé erőltetett műbalhé szaga volt a dolognak)
    Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ilyen kártyát már nemnagyon gyártanak.
    Erre előveszi a blokkot amit kapott, és a rajta szereplő összegért kér egy kártyát.
    Uhh, mondom az nem lesz egyszerű, teljesítményben leghasonlóbbat, sőt még jobbat is tudok adni, de százezer forintos kártyát biztos nem.
    Felajánlottam a 9800gtx+ ot, annak most valami 40k környékén van az ára.
    Itt emberünk megintcsak kapott egy szívrohamot, majdnemhogy zihálni kezdett, hogy én őt most ennyire totál hülyénk nézem? 40e.-s forintos kártyát, akarok rásózni???

    Itt elpattant a cérna, és megadtam neki a központ számát, gondolom örültek neki rendesen... ;]
    Azt hiszem az lett a végeredmény, hogy a nagyker által felajánlott csere kártya értékének és a jelenleg kapható legdrágább nvidia kártyának a különbözetéért cserébe megkapja a legdrágább nvidia kártyánkat.

    Bárcsak nekem is ennyi eltapsolható pénzem lenne, biztos nem videókarcsira költeném... :N

Új hozzászólás Aktív témák