Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz gyugyo79 #82716 üzenetére
Azt értem, hogy DSM-en belül vannak az appok, de például amit említettem annak van Windows alá letölthető kliense Synology Cloud Station Drive néven, ami ma már valószínű nem beállítható, amióta DSM 7x verzió lett és az összefoglalóban is meg van említve.
Azt hiszem ez hasonlóan szinkronizált, mint a Onedrive, Nextcloud stb..
Van pár hely, ahol most is fut, de régebbi pár éves rendszeren. Frissíteni így nem merem.Be van állítva 3-4 különböző NAS QC, most nézegetem őket. Egyik 5 éves, másik naprakész.
Azért sok minden máshogy lett elnevezve, illetve kikerült vagy eldugták, mint Windowson lenni szokott.Köszönöm szépen a segítséget, így már megtaláltam és sikerült is beállítani a File Station belépést. Tényleg jópofa módszer, nem ragaszkodom az eredeti elképzelésemhez.
Jobban örültem volna olyan opciónak, amivel parancsikonként vagy win alól futtatott programmal valahogy hálózati meghajtóként csatolható, mert úgy az ügyfél könnyebben kezeli. Az általad írt módszerrel ugye vagy megtekinted a fájlokat, de akkor is gondolom a temp mappába letölti vagy rendesen letölti a gépére, ahova szokta a böngésző.
(Egyébként nem felügyelem majd ezt a NAS-t, szóval az ügyfélé lesz minden jogosultság, én csak segítek, ha hívnak. Ilyenkor nem szerencsés, ha ismerem pl a QC belépést.. )Én is szerkesztem:
Amatőr kérdéseket tettem fel, ezért olyan szájbarágós választ is kaptam.
Többet helyeztem már üzembe önállóan csak a frissítés zavart össze kissé és a rutintalanság. Párat managelek, de nem szokott gond lenni velük.
Ez is igazából egy sima hálózati mappára lesz, arról mentés és egy gépről távoli elérés.
Erre a célra nem akartunk szervert, se Mikrotik routert, vpn-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest